FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Refuzaţi » Jucătorii de la FC U Craiova nu au fost primiţi la discuţii de Lia Olguţa Vasilescu

Delegația Științei n-a obținut încă dreptul de a se antrena în Complexul
Delegația Științei n-a obținut încă dreptul de a se antrena în Complexul "Ion Oblemenco" // Foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 23:51

Jucătorii Ştiinţei, în frunte cu antrenorul Napoli, au vrut ieri să aibă o discuţie cu primarul Craiovei pentru a fi lăsaţi să se pregătească, iar, pe ”Centralul” din Bănie, însă n-au avut succes.

O parte dintre fotbaliştii FC Universităţii, alături de tehnicianul Nicolo Napoli şi de preşedintele Marcel Iancu, au fost ieri pe drumuri. Mai întîi, la Tribunalul Dolj, unde s-a ajuns la o nouă amînare în privinţa deciziei de a evacua Ştiinţa din Complexul " Ion Oblemenco".

Apoi, juveţii au mers la Primăria din Craiova, intenţia fiind de a avea o discuţie cu Olguţa Vasilescu ca echipa să fie lăsată să se antreneze şi să joace pe "Centralul" din Bănie. Întrevederea n-a avut loc.

"Primăriţa ori n-a fost acolo, ori n-a vrut să-i primească pe jucători, nu se ştie exact, pentru că a fost de negăsit", au comentat martorii oculari.

Delegaţia alb-albaştrilor a fost primită de către viceprimarul Mihail Genoiu. Vasilescu a refuzat în mai multe rînduri să interacţioneze cu delegaţia FC Universităţii.

Liţu s-a rupt şi stă 4 luni!
Primul amical al Ştiinţei, 1-0 cu Atletic Bradu, a fost cu ghinion pentru atacantul Alin Liţu, care a evoluat doar 10 minute la începutul reprizei a doua, ieşind accidentat. Mai grav e că pierde tot sezonul fiindcă ex-stelistul, în vîrstă de 27 de ani, are probleme la ligamente şi va fi operat!

Stîngă revine pe teren?
După ce Gică Craioveanu, 46 de ani, a anunţat că vrea să revină pe gazon, spre finalul sezonului, în tricoul CS Universităţii, şi antrenorul liderului Seriei B2, Ovidiu Stîngă, 41 de ani, ia în calcul o variantă similară! "Eu o să fiu cu pasa decisivă, Gică va marca golul", a comentat tehnicianul pentru micapi.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
taypan1
taypan1  •  17 Februarie 2014, 17:43

Mai ca ma revolt cand o vad pe vasileasca intentionat cu v mic ca se da in stamba ca o carciumareasa de mahala de sfarsit de secol XX dar imi aduc aminte ca traiesc in secolul XI si aceste reminescente or sa ne arate totdeauna cum sa n-o luam inapoi,deci ne sunt necesare ca sa nu cadem in simtul ridicolului.

stiintacv
stiintacv  •  16 Februarie 2014, 18:11

ce fatza de drrogat are gogoasa :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Februarie 2014, 14:55

Da ma gogule ...tu ai IQ ul lui Gogoasa cand e beat...uite cum iti zambeste din poza ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează