FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Roberto Alecsandru va fi cedat de "lupi" după un anunț pe net al lichidatorului judiciar: "Mă bucur că m-au scos la vânzare!"

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2016 00:00

Unul dintre ultimii fotbaliști cedați de Petrolul este Roberto Alecsandru, 19 ani. Și nu oricum: printr-un anunț pe internet făcut de lichidatorul judiciar al formației prahovene, Via Insolv SPRL!

Cazul, prezentat în weekend de observatorulph.ro, arată un anunț al societății de insolvență, prin care fundașul de 19 ani este scos la vânzare. "Solicităm cluburile interesate să depună ofertele financiare la adresa de email: [email protected] și fax în termen de trei zile", se arăta în comunicatul publicat atât pe site-ul Petrolului, cât și pe cel al lichidatorului.

"Să se rezolve mai repede"

Iar ofertele n-au întârziat să apară. Prima echipă interesată a fost Juventus București, alături de care Alecsandru se antrenează deja de câteva zile.

"Nu mi s-a părut ciudat. Chiar m-am bucurat că m-au scos la vânzare. Să se rezolve mai repede situația mea. Și asta pe o cale legală, corectă. Să am toate actele în regulă", a comentat situația chiar Roberto.

"Au fost luni grele la Petrolul și chiar îmi doream foarte mult să joc. Juventus e o variantă ideală pentru mine și sper să debutez cât mai repede pentru ei", a conchis Roberto.

"Am mulți prieteni care țin cu Petrolul, dar nu vor să rămân la echipă și în divizia a patra. Se gândesc și ei la binele meu"
Roberto Alecsandru, fundaș

100.000 €valorează Alecsandru pe transfermarkt.de: a jucat de la 8 la 14 ani la Școala de fotbal "Daniel Chiriță", apoi la Petrolul

REUNIRE CU 3.000 de fani

Aseară a fost reunirea Petrolului. Cu 3000 de fani în tribune! Noua formație, numită deocamdată Petrolul 52, va juca în Liga A Prahova, echivalentul diviziei a patra din alte județe. Antrenor va fi Octavian Grigore, fundașul legendar al Petrolului, cu 60 de goluri în 467 de meciuri jucate pentru "lupi", singura echipă din cariera sa. Vedeta ar urma să fie Georgian Păun, fostul vârf al lui Dinamo și al Astrei, ajuns la 30 de ani.

oferte pentru transfer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează