FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ

S-a stabilit valoarea brandului » FC Argeș Primăria din Pitești vrea să îl cumpere

Articol de - Publicat sambata, 16 mai 2015 00:00

1,2 milioane de lei: atît costă brandul FC Argeş, iar Primăria Piteşti e hotărîtă să-l cumpere pentru echipa municipalităţii, SCM Piteşti.

Dacă la Timişoara nu pare a avea sorţi de izbîndă, asocierea autorităţi- brand se încearcă într-un alt bastion alb-violet, în Trivale.

Unde, conform curierul.ro, Cornel Ionică, primarul interimar, a menţionat că doreşte să se înscrie la o licitaţie privind culorile, sigla şi palmaresul formaţiei lui Nicolae Dobrin.

"Dacă va mai scădea preţul ne vom înscrie la licitaţie. Noi am dat clubul gratis cînd l-am dat şi ar fi absurd să dăm mulţi bani ca să luăm brandul înapoi. I-am invitat pe cei de la SCM Piteşti şi FC Argeş 1953 să ajungă la un acord şi să fuzioneze pentru campionatul următor", a punctat edilul.

În prezent, brandul se află la administratorul judiciar Nicolae Enoiu şi costă 1,2 milioane de lei. Însă la cele 11 licitaţii nu s-a prezentat, pînă acum, nimeni!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mvradulescu
mvradulescu  •  17 Mai 2015, 10:48

Dacă ar mai fi posibil să afle "Gâscanul" că simbolul și palmaresul echipei pe care a legitimat-o valoarea și inspirația sa, a ajuns obiect scos la tarabă de unii care doresc să scoată bani și din "piatră seacă", presupun că fiecare oscior i s-ar răsuci în locul de veșnică odihnă ! Situația asta seamănă izbitor ce ceea ce se întâmplă și echipei autohtone care a câștigat singurul trofeu european ! Cu asemenea mentalitate, e posibil să se găsească cineva care să manifeste dorința de a scoate la vânzare gradele și eghileții de sergent dobândite în primul război mondial de către bunicul răposat la mijlocul veacului anterior ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează