FOTBAL  »  LIGA 2  »  CFR TIMIŞOARA - FC BIHOR 1-0

Scandal

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

CFR Timişoara a scăpat de retrogradare, dar preşedintele Silvăşan şi-a acuzat căpitanul că a vrut să-l debarce.

Obosiţi să-şi calculeze şansele de salvare, feroviarii au forţat vic­to­ria. Iar meciul nu a avut istoric.

Timişorenii au presat de la un ca­păt la altul, reuşind să înscrie prin Pecarov în minutul 45 şi ratînd desprinderea în finalul meciului prin Molcuţ (79) şi Dudaş (85). Spec­ta­colul a început de abia la fi­nal cînd preşedintele Alexandru Sil­v­­ă­şan a făcut o declaraţie şoc: “Mi s-a spus că jucătorul care este şi că­pi­tanul acestei echipe a primit un te­le­fon prin care i se spunea să te­le­foneze la jucători ca să se dea la o parte. Nu prea înţeleg logica, dar în fine. Au încercat mulţi să mă dea la o parte, dar eu rămîn în continuare pre­şedintele clubului”, a explicat Sil­văşan. Replica lui Aldana, că­pi­ta­nul echipei a fost promptă: “Eu am picat la mijloc pentru că s-a cre­zut că eu pot face anumite lu­cruri. Nu am primit telefoane de la ni­meni şi s-a văzut că am jucat în te­ren şi am dat totul. Fotbalul în Ro­mânia a ajuns un circ. Şi în Liga I şi, mai ales, în Liga a II’’, a explicat Victor Aldana.

“Mizerie”

Alexandru Silvăşan (foto) a ţinut să lă­mu­rească situaţia sa. “Eu am vrut să le dau echipa la finalul turului dar nu au vrut-o. Acum vin transferurile, sînt mulţi jucători care vor pleca pro­babil şi normal că vor să conducă alţii. Nu mă vor da la o parte, nu au acum, dar este păcat că nu se apre­cia­ză munca unui om. Eu cînd am venit aici erau şobolani şi mizerie şi am reuşit să fac să arate cît de cît ca o bază sportivă”, a spus Silvăşan.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează