FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDALUL PE SIGLĂ

Scandalul siglei trece la următorul nivel » Barcelona somează o fostă campioană a României să-și schimbe emblema: "Ne-au dat în judecată"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 17:31

De aproximativ un an Steaua și Armata se ceartă din cauza emblemei și n-au ajuns la nici un numitor comun. Acum a venit rîndul altei foste campioane să aibă probleme cu sigla.

Oțelul Galați a retrogradat în liga secundă și se confruntă cu mari probleme financiare, iar de curînd formația de la mal de Dunăre e în conflict și cu Barcelona din cauza emblemei.

Directorul sportiv al gălățenilor, Cristi Munteanu, a dezvăluit că Barcelona a somat fosta campioană a României să-și schimbe sigla.

"Dacă ați văzut pe actuala emblemă apare și Galați, asta a fost problema suporterilor, am trecut pe ea FC Oțelul Galați. Va trebui să renunțăm la această emblemă, cu siguranță vom reveni la emblema cu care Oțelul a cîștigat campionatul și Supercupa, cu care a jucat în Liga Campionilor.

Chiar dacă nu vrem, sîntem obligați de Barcelona. Am primit somație de la FC Barcelona, probabil ne-au acționat și în judecată. Trebuie să ne schimbăm sigla pentru că seamănă foarte mult cu cea a Barcelonei. Cineva de la Barcelona a văzut sigla și ne-au trimis somație sau ne-au dat în judecată!”, a declarat Cristian Munteanu, conform dunareabatrana.ro

otelyul

barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
hawk
hawk  •  28 Septembrie 2015, 23:46

:)))

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  28 Septembrie 2015, 19:23

otelu are sigla dupa barcelona in toate cazurile, acum renuntasera la turnurile alea de cetate puse deasupra oalei in clocot care a inspirat stema barxei, OTELUL e mai indreptatita sa poarte OALA in CLOCOT pentru ca OTELUL se TOARNA, trebuie sa gaseasca o alta forma

gicutzu69
gicutzu69  •  28 Septembrie 2015, 19:13

Seamana ca 2 picaturi de smoala!ce naiba de aia nu mai castiga Barca ca are Otelul sigla la fel,alt scenariu scos aiurea!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează