FOTBAL  »  LIGA 2  »  CHINDIA TÎRGOVIŞTE

Se alege praful de proiectul lui Gică Popescu » Jucătorii mănîncă pe datorie, antrenorul a fost evacuat din apartament

Articol de - Publicat luni, 06 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 06 august 2012 13:46

Situaţie tragică la Chindia Tîrgovişte, echipa pe care Gică Popescu îşi propusese să o promoveze în Liga 1.

Antrenorul Flavius Stoican a părăsit gruparea dîmboviţeană, după ce a fost evacuat din apartamentul pus la dispoziţie de club, pentru neplata chiriei.

Şedinţele de pregătire sînt conduse acum de directorul tehnic Silviu Dumitrescu şi au devenit facultative, de vreme ce jucătorii sunt neplătiţi de două luni, mănîncă pe datorie şi trăiesc cu teama evacuării din campusul universitar în care locuiesc.

Cum noile autorităţi judeţene l-au evitat în ultima perioadă pe Gică Popescu, nemulţumite de modul modul în care a înţeles să colaboreze, "el vrea să deţină controlul la club, dar fără să mai dea bani", fostul internaţional se va retrage aproape sigur de la Chindia.

Realmente disperaţi, jucătorii vor să-şi depună memorii, încercînd să-şi găsească noi angajamente, cum a făcut-o căpitanul Sorin Rădoi, plecat la Brăila.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (78)
gemminy55
gemminy55  •  08 August 2012, 00:00
Postat de whiteredarad pe 06 August 2012, 18:09

Eu sint aradean ,am trait-de mai multe ori- vremea investitorului salvator,venit doar pentru interese.Nu poti sa te superi,fiecare da banul ,cit vrea,cit poate,si spera la ceva afacere.Cum "organele locale" nu baga bani,dar vreau sa aiba control,treaba nu se potriveste.Cred ca pentru provincie solutia este investitorul local,-daca exista,daca nu te multumesti cu mai putin.UTA in curand,nu va mai fi ce a fost,. Asta e !

Pai UTA e AS COVACI TIMISOARA doar ei sau asociat cu UTA sau invers!nu mai conteaza asta,conteaza sa facem ceva cu sportul asta REGE ,sa se formeze societati pe actiuni sau dupa modelul dorit de COMMANDO VIOLA

gemminy55
gemminy55  •  07 August 2012, 23:54
Postat de rogersud pe 07 August 2012, 08:50

daca Gica Popescu nu e in stare sa tina o echipa de liga a 2-a,oare ce se va alege de fotbalul romanesc daca el va ajunge presedinte la federatie,asa cum isi propune?nu merita sa ajunga acolo,pentru ca de cand s-a retras din activitate nu a facut absolut nimic pentru fotbalul romanesc!

DAR,OARE CARE FOTBALIST CELEBRU A FACUT CEVA PTR FOTBALUL ROMANESC?EXCLUDEM PE HAGI.FIECARE SA UMPLUT DE BANI APOI A VENIT PE LA TOATE POSTURILE SA SE DEA MARE VEDETA SI IN REST PAUZA!DE LAUDATORI SI PAPAGALI SUNTEM SATURATI IN FOTBAL SI CHIAR NU INTELEG DACA TOT SE BAGA SA FACA CEVA DE CE NU-SI CONTINUA DRUMUL!?MAI VISEAZA LA FRF SEF?DUTE GICULE SI DAI BATAIE CU IMOBILIARELE,IN FOTBAL TREBUIE OAMENI SERIOSI

finel1
finel1  •  07 August 2012, 19:29

de ce mm voastre stergeti comentariile ziar de toata cacaua

Vezi toate comentariile (78)
Comentează