FOTBAL  »  LIGA 2  »  OLIMPIA SATU MARE

Se întâmplă în România! Jucătorii au de încasat 11 prime restante, dar conducerea le-a tăiat 25% din salariu după umilința din ultimul meci :)

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 10:45

Eşecul clar suferit la Snagov, 0-4 cu Metalul Reşiţa, a agitat serios apele la Olimpia Satu Mare după ce formaţia antrenată de Bogdan Andone se află, în continuare, printre protagonistele întrecerii.

Conducerea grupării a decis ca jucătorii să fie penalizaţi cu câte 25 la sută din indemnizaţiile pe luna noiembrie deşi Iuhas şi compania aşteaptă, în continuare, să le fie virate cele 11 prime restante!

"Am decis, alături de conducerea tehnică, ca jucătorii să plătească pentru ruşinea de la Snagov printr-o amendă de 25 la sută din salariul pe luna trecută.

Ei au şansa de a scăpa de amendă dacă vor câştiga, sâmbătă, meciul cu CS Mioveni", a punctat Atilla Karda, preşedintele Olimpiei, la Sport Total FM.

Fotbaliştii antrenaţi de Bogdan Andone au, în continuare, o poziţie lăudabilă în clasament, locul 5 cu 34 de puncte, înaintea ultimei dispute din acest an, şi aşteaptă, în această săptămână, un semn bun de la autorităţile locale privind plata primelor de joc restante.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează