FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Se întîmplă în România: culmea stupizeniei în fotbal » Au pierdut meciul la "masa verde", deşi adversarii nu s-au prezentat! :O

Meciul din L4 Brăila nu s-ar fi disputat, plasele erau strînse, dar gazdele au pierdut dintr-o greşeală incredibilă
Meciul din L4 Brăila nu s-ar fi disputat, plasele erau strînse, dar gazdele au pierdut dintr-o greşeală incredibilă

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 01:20

"Lanterna" din liga judeţeană Brăila, Viitorul Galbenu, nu a ajuns sîmbătă la partida de la Şuţeşti, însă gazdele au trecut pe foaie un fotbalist care nu avea drept de joc. Ambele au pierdut cu 0-3!

Într-o săptămînă în care sportul românesc a fost dominat de scandaluri şi arestări, o întîmplare incredibilă din fotbalul mic a trecut aproape neobservată. Voinţa Şuţeşti, locul 14 din 16 echipe în campionatul judeţean Brăila, se pregătea de cea mai uşoară partidă a anului. Acasă, în compania ultimului loc, Viitorul Galbenu, o formaţie cu numai 6 puncte acumulate.

Totuşi, oaspeţii nu s-au prezentat la joc, astfel că misiunea celor 3 puncte era rezolvată. N-avea să fie aşa: gazdele au trecut, pe foaia de meci, un fotbalist suspendat! Aşa că ambele echipe, culmea stupizeniei!, au pierdut întîlnirea cu 0-3!

"Or fi greşit ăia de la AJF, domne!"
Cum s-a întîmplat această grozăvie? Detaliază Mihai Ianoş, observatorul partidei: "Nu şi-or fi dat seama! Mi-au scris pe foaie, în dreptul primilor 11, un băiat, Valentin Călin, care avea patru cartonaşe galbene. Băiatul luase un «roşu» din două galbene acum cîteva etape. Poate nu ştiau că se contorizează şi celelalte! Ce să le fac? Au pierdut cu 0-3 şi Voinţa, şi Viitorul!".

De partea cealaltă, organizatorul de competiţii al Voinţei Şuţeşti, Dumitru Georgescu, neagă cele întîmplate. "Or fi greşit ăia de la AJF, dom'ne! Cum să pierdem? Ăia chiar n-au venit! Am mai pierdut şi noi 0-3, chiar acum două etape. Dar atunci n-am avut medic!".

E posibil ca la mijloc să fi fost ceva deliberat? Nici un motiv logic nu există pentru scenariul de la Brăila. Doar neatenţia gazdelor şi lipsa de interes a oaspeţilor au dus la episodul halucinant din liga a patra.

4.200 de locuitori are comuna Şuţeşti, fondată pe o moşie a familiei Şuţu (fost domnitor al Moldovei şi Ţării Româneşti), de unde îi provine şi numele

"La începutul returului, am împărţit fiecărui club o foaie cu evidenţa cartonaşelor galbene. Rămînea doar ca fiecare să le numere mai departe pe cele care au urmat" (Mihai Ianoş, observator Brăila)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
alexhaiducu
alexhaiducu  •  23 Mai 2013, 16:58

protie fara vindecare!

radianu
radianu  •  23 Mai 2013, 16:47

Prostia nu striga si nu are limite in tara asta!

harison
harison  •  23 Mai 2013, 15:10
Postat de gerulathor pe 23 Mai 2013, 10:14

AHahhahahahhahahahahhaha.:))) ROMANIA, trezeste-te! Prosti gramada pe metru patrat! 9 romani din 10 sunt prosti gramada!

Asta e ca aia "90 % din romanii sunt manelisti".Din punctul meu de vedere in Romania sunt sub 10% manelisti,eu personal nu cunosc nici unul si nici nu aud vreo manea pe unde merg.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează