FOTBAL  »  LIGA 2  »  ROMÂNIA

Se poate și în România! Declarații neașteptate ale unei echipe din Liga a 2-a după ultima deplasare: "Parcă am fost în altă țară"

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 16:00

CS Baloteşti şi-a confirmat şi la Sfântu Gheorghe statutul de echipă greu de învins în deplasare după remiza, 0-0, obţinută de Lucian Ion şi compania.

În ultimele două deplasări fotbaliştii antrenaţi de Cornel Nica au cules patru puncte după victoria de la Oradea, cu Luceafărul, şi egalul de la finele săptămânii trecute obţinut cu cei de la Sepsi.

"Mi-a plăcut foarte mult cum am fost primiţi la Sfântu Gheorghe, parcă eram în altă ţară. Toata lumea ne-a respectat, lucru rar de găsit pe stadioanele noastre. A fost un meci reuşit, ne-am închis bine şi am scos un punct important.

Avem un program infernal în continuare. Jucăm cu Juventus, acasă, mergem la Ovidiu, pentru meciul de Cupă cu Viitorul, după care plecăm către Satu Mare pentru jocul cu Olimpia. Nu ştiu cum ne vom descurca cu cheltuielile care sunt foarte mari", a precizat antrenorul echipei din Baloteşti la Sport Total FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează