FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROGRESUL

Sechestraţi?

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

Componenţii divizionarei secunde Progresul Bucureşti ar trebui să vină luni în ţară, după un stagiu de pregătire în Antalya. Surse apropiate clubului din Cotroceni au mărturisit ieri că "bancarii" ar avea probleme să achite factura de la hotelul "Arcadia" din Belek, de aceea au fost reţinute paşapoartele fotbaliştilor şi nu vor fi lăsaţi să plece pînă cînd nu se plăteşte întregul sejur!

Contactaţi telefonic, reprezentanţii hotelului au negat că ar exista probleme financiare. Totodată, prin sms-uri, jucătorii au negat şi ei că ar întîmpina dificultăţi în Antalya.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  19 Februarie 2008, 10:49

mancati RAHAT!!! ASA CUM FACETI DE MULTA VREME INCOACE,ZIAR DE CACAT, CU OAMENI DE ASEMENEA...

 •  17 Februarie 2008, 16:00

Un ziarist GSP-sechestrat in WC-ul unei bodegi din Ferentari!!!!! Colegeii au incercat sa ia legatura cu el la telefonul mobil,dar nu au putut.Era prea beat si casut in buda ,blocand usa de la WC-ul,facand operatiunea de salvare foarte dificila.Pana la urma femeia de serviciu a reusit sa-l elibereze din voma unde era tinut ostatic..Ne bucuram ptr reporterul GSP si ii uram la mai multe articole si sugeram si noi subiecte de genul :Besinile lui Gigi miros a Hugo Boss,ori Ragaiturile lui Becali fac bine prostiei,Crizele de nebunie ale oierului Gigi au vindecat trei batani in Dorohoi etc.

 •  17 Februarie 2008, 12:53

GSp.ro fratilor numai dati stiri numai pentru a va face voua pe plac sau sa umpleti pagina web , nu vedeti ca lumea numai va cumpara si nici numai intra pe site din cauza minciunilor pe care le spuneti ,si care le mai si scrieti.Asta e articol ce ati scris mai devreme de Fc Progresu? toata lumea confirma ca nu este adevarat ce ati scris voi , si voi tot ati scris despre acsti articol, precum ca aveti voi relatii la club .Sunteti niste mincinosi.Poate voi nu bagati de seama aceste lucruri care vi le spune un fost cititor al GSP , dar ar trebui sa mai spuneti si adevaruri si sa numai imbarligati ! salut

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close