FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Şeicul nu-i şeic! » Arabul care voia să cumpere Rapidul se plimbă cu elicopterul prin România pe banii giuleştenilor

Miercuri seara, Husein Abdulah Husein al-Ahmar a fost așteptat la aeroport de Zamfir
Miercuri seara, Husein Abdulah Husein al-Ahmar a fost așteptat la aeroport de Zamfir

Articol de - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 09 mai 2014 22:49

Consulul Yemenului la Bucureşti spune că nu-l ştie pe cel care a anunţat că a venit pentru a cumpăra clubul din Grant.

Criticat de suporteri pe motiv că a fost în vacanţă în Dubai la începutul acestei luni, în timp ce echipa s-a împrumutat de bani pentru deplasări, Adrian Zamfir a încercat să-i păcălească pe ultraşi cu un om de afaceri din Yemen, pe care l-a prezentat ca fiind prinţul Husein Abdulah Husein al-Ahmar.

Acţionarul giuleştean le-a transmis celor din galerie că vizita sa în Dubai a fost făcută tocmai pentru a putea negocia cu arabul, iar acum acesta a venit în România, fiind foarte interesat să preia formaţia alb-vişinie. Lucru confirmat chiar şi de aşa-zisul prinţ în momentul în care a aterizat pe aeroportul Otopeni.

Zamfir a fost însă dat de gol de consulul Yemenului la Bucureşti, Arif Al Aghbari. Acesta a spus că nu-l cunoaşte! "Nu ştiu cine e, nu e prinţ!", a declarat consulul pentru Ştirile ProTV.

Cumpără cereale de la Astra
Afaceristul arab nu a mers încă să vadă stadionul din Grant şi baza de pregătire a alb-vişiniilor. În schimb, ieri a fost la Zimnicea, unde s-a întîlnit cu patronul Astrei, Ioan Niculae, cu care a negociat tranzacţionarea unei cantităţi însemnate de cereale. Arabul s-a deplasat cu un elicopter închiriat, iar suma, aproximativ 9.300 de lei, a fost achitată de Rapid!

Săracii Golfului
Yemenul, ţara de origine a lui Husein Abdulah Husein al-Ahmar, este cea mai săracă a lumii arabe, unde marea problemă o reprezintă apa. Fiecărui locuitor îi revin 200 de metri cubi de apă anual, mult sub pragul sărăciei, evaluat la 1.000 de metri cubi de apă per persoană. Mai mult, ţara importă 80-90 la sută din hrana necesară din cauza zonei deşertice în care se află. PIB-ul pe cap de locuitor e de 1.061 de dolari, în vreme ce al României e de 9.387!

"Vine uraganul!" :D
Preşedintele Nicolae Manea atacă supremaţia Stelei: "Cei din Ghencea au luat lejer titlul fiindcă nici nu au avut concurenţă, nu au avut cu cine lupta în campionat. Dar să fie pregătiţi, că în sezonul viitor vine uraganul! Adică noi, Rapidul!". Giuleştenii au şanse mari să promoveze, de pe poziţia a doua în prima serie a eşalonului secund, dar nu e clar dacă vor îndeplini şi criteriile financiare de participare în Liga 1.

"E uşor să fii şeic în România. Şi eu pot fi unul dacă îmi pun un turban pe cap" (Marius Şumudică, antrenor Chiajna)

"E greu să vin eu la Rapid. Nu am cum să negociez cu şeicii arabi" :) (Adrian Porumboiu, om de afaceri)

"Să vină prinţul arab, să vină Porumboiu, oricine să vină, numai să vină!" (Nicolae Manea, preşedinte Rapid)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (104)
sparky21
sparky21  •  11 Mai 2014, 22:41
Postat de edmund_schneider pe 10 Mai 2014, 15:00

Cum e corect romaneste? Daciana Ponta e o parasuta. Sau, Daciana Ponta e o pulifuta. Stie careva sa ne spuna?

Nu!Corect e Pictor Ghiocel Pompa e o parașută!

dannicola
dannicola  •  11 Mai 2014, 07:34

Dupa cum se vede Rapidul este inca "o vaca de muls"! Acest Zamfir isi rezolva problemele particulare utilizind brandul Rapid. Personal, cred ca afacerea lor (cu arabul) este cumpararea unor terenuri la noi!! Dar pe aceste terenuri nu se afla caile ferate....

ovi81ugw
ovi81ugw  •  10 Mai 2014, 21:41

dupå fatå, e manelist, ce print? print e numai unul, printul Cristea:)))))))) ala care a bagat bota-n Bianca si a demonstrat ce sclav poate sa fie Victor.

Vezi toate comentariile (104)
Comentează
Close