FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA 2

Și-au făcut temele » După ACS Poli, încă o echipă e gata de Liga 1! A luat licența și a anunțat unde va juca meciurile de acasă

Articol de - Publicat marti, 12 mai 2015 12:33

FC Voluntari se apropie convingător de promovarea în prima ligă după victoria importantă obținută runda trecută, la Piteşti, 1-0 cu Academica.

Ilfovenii au trecut de proba dosarului de licenţiere, fiind în regulă din toate punctele de vedere.

"În dosarul de licenţiere am trecut, ca arenă principală, stadionul din Chiajna. Am demarat, de mai multă vreme, pregătirile pentru cosmetizarea arenei noastre. Am şi făcut, în acest sens, licitaţia pentru instalarea nocturnei.

Vom face şi o tribună oficială, dar şi un sediu al clubului. Financiar, am avut un buget rezonabil, undeva cam la nivelul celui pe care l-am folosit şi la Liga a III-a.

Noi nu vrem să cheltuim banii aiurea, să plătim salarii foarte mari pentru ca apoi să intrăm în insolvenţă", a precizat Robert Gherghe, preşedintele grupării din Voluntari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1061763967186259
Savi Bratescu  •  21 Mai 2015, 13:58

UEFA MICHEL PLATINI,PRESIDENT UEFA; im SORRY ,fc Voluntari NON it is posibil to PROMOVATION in LIGA1 ROMANIA,avter 3 THREE YERS ACTIVITY. TRADUCTION .UEFA DECISSION COMITEE EXECUTIV;fc Voluntari NU poate promova in LIGA 1 decat dupa 3 TREI ANI DE ACTIVITATE NEINTRERUPTA in LIGA 2.CLUBUL care are DREPT DE PROMOVARE din LIGA2 in LIGA 1 TREBUIE sa aibe STADION PROPRIU DE LIGA 1.nici fc MACIUCA ACADEMICA arges NU ARE DREPT DE PROMOVARE.NU ARE STADION PROPRIU.SINGURA CARE ARE DREPT DE PROMOVARE in LIGA 1 SEZONUL DE AZI DIN VARA 2 015-16 CARE ARE STADION PROPRIU din CELE MAI MARI ORASE MUNICIPII RESEDINTE DE JUDET esta PROMOVATA FC RAPID CFR SUCEAVA.

699609450185246
John Nnx  •  13 Mai 2015, 09:19

mai bine sa vina ceva bani de la primarie macar in fotbal ca de autostrazi au umplut tara. m-am si saturat de cate autostrazi se tot construiesc in romania in ultimii 25 de ani :) fotbal sa avem macar daca fiecare oras ar baga ceva bani in fotbal. avem 320 de orase, 42 de judete si 8 regiuni de dezvoltare in tara asta si doar 114+- echipe in primele 3 divizii. asta inseamna ca multe orase nu au echipa de fotbal macar.

tandd
tandd  •  12 Mai 2015, 16:18

nu ne-a zis totusi de unde sunt ,,banii aia de nivel liga a 3-a,,,oare de la primarie?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează