FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - UNIREA SLOBOZIA 2-2

Situaţie explozivă în Giuleşti! » Un titular al Rapidului îi face praf pe patronii clubului: "Nişte nesimţiţi, oameni de nimic!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 19:43

Rapid a obţinut cu greu un punct în meciul cu Unirea Slobozia, scor 2-2, partidă la finalul căreia unul dintre jucători a făcut declaraţii incredibile. Ionuţ Voicu, fundaşul giuleştenilor, i-a făcut praf pe patronii clubului, Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu."O remiză muncită, o remiză de caracter. Caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii, şi suporterii. Nu şi aceşti oameni (n.r Zamfir şi Cristescu), nişte nesimţiţi! Unii care vin în tribună ca să-şi dea aere la oficială. Eu m-am simţit jignit de atitudinea lor.

Nu mă interesează cu ce prinţ a venit Zamfir în tribună, cît timp eu nu sînt plătit de 12 luni de zile. Avem o galerie minunată, noi luptăm pe teren, iar ei sînt nişte oameni de nimic.

Îmi asum această declaraţie. Sîntem batjocoriţi! Nu mă interesează! Am cerut să fim respectaţi măcar 1%. Ei sînt patroni doar la televizor. Rapidul e un club minunat, noi avem un grup foarte unit, împreună cu Vio (n.r Viorel Moldovan) ne-am dat viaţa pentru această echipă, dar unii nu şi-ar da nici măcar o picătură de sînge", a declarat Voicu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Mai 2014, 06:51

“Luni mă voi retrage din funcţia de administrator şi din cea de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi voi ceda toate acţiunile Ligii Suporterilor Rapidişti. Decizia este definitivă”, a declarat Zamfir pentru Digi Sport. Cel care a preluat clubul de la George Copos spune că prinţul din Yemen pe care l-a adus la meciul cu Slobozia, scor 2-2, a fost dezamăgit de ce-a văzut: "A văzut toate declaraţiile care au făcute la adresa lui şi nu vrea să mai investească la Rapid, totul a picat”. __ niste nesimtiti,.

daniel84
daniel84  •  11 Mai 2014, 15:14

da exact asta s-a intamplat...un jucator al rapidului a creat o situatie exploziva.Ziaul asta nu stie decat sa bage bete in roate si intrigi unor echipe,si sa laude pe steaua echipa comunista ,de fapt conducatorul acestui ziar este Voiculescu. Si chiar daca ar fi pe placul altora si Rapid sa nu i-a licenta ( asta prin absurd) am da inapoi cu 30 poate 40 de ani cand campionatul se juca numai pe interese... steaua si dainamo au fost principalele protagoniste din acei ani deoarece numai aceste echipe erau avantajate!!!!Daca erau steaua asa puternica si valoroasa asa cum spune gsp de ce echipa nationala nu se m-ai califica la nici un turneu final????asta este o contra performanta !

barbuta_marin
barbuta_marin  •  11 Mai 2014, 13:30

Sunt de acord cu tine Ionu! Meritam mult mai mult!Pacat,de suferinta SUPORTERILOR si a JUCATORILOR de problemele CLUBULUI RAPID!!!!!!! VINA ESTE ABSOLUT 100%/100% A PATRONILOR CARE NU POT SUSTINE FINANCIAR ECHIPA.........................................................................................................................................................

Vezi toate comentariile (100)
Comentează