FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Adrian Zamfir şi Viorel Moldovan s-au înţeles » Actele pentru vînzarea Rapidului se semnează miercuri

Articol de GSP - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 19:19

UPDATE 19:10 După cîteva ore bune de discuţii, Adrian Zamfir s-a înţeles cu Viorel Moldovan pentru vînzarea clubului. Avocaţii celor doi urmează să alcătuiască actele mîine şi, dacă totul va fi în regulă, miercuri se va oficializa tranzacţia.

***

Rapid poate avea alţi finanţatori începînd din această după-amiază!

UPDATE 19:10 După cîteva ore bune de discuţii, Adrian Zamfir s-a înţeles cu Viorel Moldovan pentru vînzarea clubului. Avocaţii celor doi urmează să alcătuiască actele mîine şi, dacă totul va fi în regulă, miercuri se va oficializa tranzacţia.

***

Rapid poate avea alţi finanţatori începînd din această după-amiază!

Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu discută chiar în aceste momente vînzarea clubului, alături de administratorul Cristina Andronache şi Viorel Moldovan. Sînt prezenţi şi mai mulţi avocaţi care ar putea intermedia afacerea.

Tehnicianul Rapidului a avut deja mai multe intenţii de a cumpăra clubul alături de un grup de investitori, iar totul se poate decide înainte de 28 martie, dată la care se decide falimentul grupării la Tribunalul Bucureşti. La sfîrşitul săptămînii se decide dacă este aprobat sau nu planul de reorganizare al Rapidului.

Cu această ocazie, Moldovan a avut şi un mesaj către colaboratorii săi, conform Digisport: "Potenţialul acestui brand e unul imens. Poate fi o afacere pe termen lung şi odată ce am reuşit să atrag lîngă mine oameni potenţi financiar, cu principii solide de viaţă şi bussines, nu am de ce să mai ezit.

E top-secret cine va veni. Nimeni nu va afla pînă nu se va face.

Tot ce pot să spun e că de la clubul ăsta nimeni nu va mai fura un leu, că vom construi ceva solid şi pe termen lung şi că vom reveni acolo unde am fost şi chiar şi mai departe. Dacă se face, Rapidul va fi mai puternic ca oricînd!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (106)
redknapp
redknapp  •  25 Martie 2014, 15:39

"... totul se poate decide înainte de 28 martie, dată la care se decide falimentul grupării la Tribunalul Bucureşti. ... " Ar fi trebuit sa scrieti < se decide sau nu se decide falimentul >, domnilor cu condeiul... Voi cum va numiti? Posesori ai adevarului absolut sau raspandaci?

dihorul
dihorul  •  25 Martie 2014, 12:28
Postat de krncevic pe 24 Martie 2014, 22:24

prostule, kraaa kraaa tin cu stelutza...daca nu crezi du-te joi pe Arena la meci si o sa ramai PROST : o sa fie pline tribunele de ''porumbei vopsiti'' ...prostule

Porumbei vopsiti? Poate te referi la procentul de romani tiganizati/manelizati ori din cei care au doar un parinte minoritar. Impreuna cu inaripatele originale formeaza marea masa de suporteri de rezultat ce cu pufuletele in gura si cu maneaua in casca la smart-phone-ul furat merg la stadion numai dupa minim 3 victorii blatuite consecutive. Mai si privesc cu admiratie trofeele obtinute din ambitia PCR, prin manevre murdare. Deh, trebuia sa arate comunistii ca sunt superiori, ambitia familiei Ceausescu era mare... Si au ajuns langa echipa de suflet, in cimitirul de peste gard, cu ceva gauri in plus provocate de unealta sovietica AKM.....

apokalyps.
apokalyps.  •  25 Martie 2014, 00:24
Postat de spivak pe 24 Martie 2014, 22:42

Când din ЦСКА nu va mai rămâne decât un miros de latrină nevidanjată, Rapid va fi tot Rapid.

:))))))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează
Close