FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA ARMATEI

Steaua Armatei şi-a prezentat antrenorul » Primele declaraţii făcute de Lăcătuş şi comandantul CSA: "Ne înscriem în Liga a 4-a! Palmaresul e la noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 13:02

Echipa de fotbal a CSA Steaua şi-a prezentat astăzi noul antrenor, Ion Ion, într-o conferinţă de presă la care a mai participat Marius Lăcătuş, directorul tehnic al echipei, şi Cristian Pretrea, comandatul Clubului Sportiv.

Cele mai importante anunţuri făcute azi:

  • CSA vrea să înscrie echipa în Liga a 4-a
  • Comandatul CSA spune că echipa are palmaresul până în 2003
  • Steaua Armatei va avea un lot de 25 de jucători, atât tineri, cât şi mai experimentaţi
  • CSA va încerca să aducă fotbalişti din ligile superioare şi să facă parteneriate cu şcolile private de unde să ia jucători
  • Echipa va juca pe un teren din complexul Ghencea

"Este o bucurie imensă. Este un proiect extraordinar, sunt fericit că sunt aici. Sunt pregătit să fac asta. Steaua e un brand mare şi atrage jucători chiar şi la nivelul acesta, jucători care vor să facă parte din acest proiect. Nu este uşor. MApN-ul este în spate. Sper să reuşim împreună", a declarat Ion Ion la conferinţa de presă.

"La sfârşitul lunii iunie, când se termină campionatul Ligii a 4-a, vom depune documentaţia pentru a ne înscrie în Liga a 4-a. Vrem să începem un proiect mic, pe care să-l dezvoltăm în fiecare an, iar în 2020 să fim în Liga 1. Noi suntem Steaua. Noi suntem continuatoarea Stelei. Palmaresul CSA Steaua este din 1947 până în 2003.

La începutul campionatului vom avea un teren de fotbal, tribune cu 500 de locuri şi toate condiţiile desfăşurării unui meci de fotbal. Vom căuta cea mai bună cale de a proteja marca Steaua şi interesele echipei." Cristian Petrea

"Vom avea 25-26 de jucători"

"Nu a fost deloc uşor, având în vedere tot ce reprezintă brand-ul Steaua. Trebuia un antrenor care să fi activat la acest club şi care să facă parte din familia Stelei. Am vorbit cu mulţi antrenori, care sunt foşti jucători. Până la urmă am ajuns la concluzia că domnul Ion Ion este cel mai potrivit. El este în club de 2 ani de zile, iar toţi ceilalţi cu care am vorbit îşi doreau să înceapă activitatea la un nivel superior.

A fost cea mai bună variantă. Este o responsabilitatea mare, având în vedere ce înseamnă acest nume. Sper să ne îndeplinim obiectivele şi ca această echipă să ajungă în Liga 1, acolo unde îi e locul. Antrenorul are mână liberă să îşi aleagă lotul, iar noi îl vom sprijini.

Ne-am dorit să avem un antrenor implicat în acest proiect.
Obiectivele sunt clare. Vrem ca în cadrul lotului să avem jucător tineri şi talentaţi, dar şi jucători cu experinţă.

Sigur că nu vom ajunge în situaţia în care să aducem jucători cu experienţă foarte foarte bogată. Vrem să avem jucători care să facă faţă proiectului. Vor fi şi fotbalişti sub 20 de ani, dar şi jucători de 25 de ani. Vom avea un lot de 25-26 de jucători. Va trebuie să vorbim cu ei, cu cluburile lor şi poate vom colabora cu şcoli private care acum sunt implicate în ligile inferioare şi să aducem de acolo tineri. În bugetul echipei este şi un buget de transferuri şi unul de salarii. Nu ne vom întinde mai mult decât putem. ", a spus Lăcătuş. 

"Nu avem nicio problemă cu echipa din Liga 1. Sperăm să ajungem la nivelul lor şi să le fim un adversar. Nu am nimic cu Gigi Becali şi nici cu jucătorii de acolo. Nu voi ţine niciodată cu Dinamo la un meci cu FCSB.
" Marius Lăcătuş

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
timm
timm  •  30 Martie 2017, 12:48
Postat de jalabert pe 30 Martie 2017, 07:44

si eu imi doresc ca un comunist ca tine sa nu se lege de echipe de traditie defavorizate de regimul comunist. sa bagi in aceeasi oaĺa steaua cu echipe gen uta sau corvinul e ca si cum i-ai plange la pachet pe nicu ceausescu,gheorghe bratianu gheorghe gheorghiu dej, ana pauker si iuliu maniu.

Salutam pe cel mai mare comunist de pe GSP si un vajnic admirator a lui Ceausescu si Gheorghe Gheorghiu Dej.

timm
timm  •  30 Martie 2017, 12:20
Postat de Emanoil Radu pe 29 Martie 2017, 14:52

Domnii de la CSA sunt din nefericire ,intr-o mare eroare ! Si acest lucru se datoreaza aproape exclusiv domnului Talpan !! Oricate hotarari judecatoresti se vor lua in civil impotriva Stelei lui Gigi ,nu isi vor produce efectul la Tribunalul sportiv de la Lausanne ! Diriguitorii fotbalului european FIFA si UEFA au stipulate in regulamentele sportive europene faptul ca daca un club sportiv nu foloseste timp de 1an (!!!) sigla si nu are inscrise echipe in competitiile interne ale tarii respective ,pierd dreptul de a mai folosi sigla . Practic sunt desfiintate ! Asa ca pe plan european CSA Steaua nu poate fi recunoscuta decat ca echipa nou infiintata !! Iar daca forurile fotbalistice de la Bucuresti vor refuza sa aplice aceste hotarari de sorginte sportiva ,risca sanctiuni dintre cele mai drastice ,mergandu-se oana la excluderra echipelor romanesti din TOATE competitiile internationale ! Si uite asa ambitia dusa la absurd a domnului Talpan s-ar putea intotoarce ca un bumerang impotriva fotbalului romanesc ! Si cu disparitia pe plan intrrnational a celui mai cunoscut brand din fotbalul romanesc Steaua Bucuresti ! Si este mare pacat !

Esti penibil.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  30 Martie 2017, 07:57

NEPOTUL NEPOTILOR VA VEDEA STEAUA CARE STEA??????

Vezi toate comentariile (43)
Comentează