FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Ştiinţa renaşte! » Tratative intense cu Mititelu, anunţ oficial: "Balaci va fi preşedinte. Din toamnă, în Liga a 2-a sau în judeţeană"

Articol de - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 17:24

Reprezentanţii asociaţiei suporterilor adevăratei Universitatea Craiova, "Ştiinţa sîntem noi", au prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, detalii de la negocierile care se poartă pentru renaşterea grupării alb-albastre, echipă intrată în faliment anul trecut. 

În noua structură a clubului, acţionariatul ar urma să fie împărţit în 3, fiecare cu cîte 33 la sută:

- Adrian Mititelu
- Asociaţia „Ştiinţa Sîntem Noi”
- alţi investitori

"Noul club se va organiza în societatea Universitatea Craiova SA, care va asigura continuitatea echipei de fotbal FC Universitatea Craiovaavînd în capitalul social brandul acesta.

În prezent sîntem în negocieri intense cu domnul Adrian Mititelu şi avem convingerea că vom ajunge la un numitor comun. Vom anunţa, desigur, rezultatul acestor negocieri, atunci când va fi momentul. 

Sperăm ca pînă la finele lunii martie să ştim în ce ligă vom juca. 
După regulament ar fi liga a doua, dar avem şi varianta cu liga a IV-a. Va conta de federaţie, de investitorii pe care îi vom avea alături"
, au anunţat membrii Asociaţiei, informează editie.ro.

Aceştia au mai precizat că s-au înţeles cu Primăria din Balş pentru ca echipa să joace la început acolo meciurile de acasă. 

Balaci preşedinte
"Scopul este de a readuce în competiţii această echipă.  Tocmai de aceea avem nevoie de implicarea şi ajutorul tuturor suporterilor. Ne-am gândit la un sistem occidental, prin care fiecare suporter va avea propria sa contribuţie.

În  prezent, important pentru noi este că domnul Mititelu  deţine  palmaresul şi  însemnele echipei, de altfel suntem onoraţi să vă  spunem că îi avem alături de noi pe domnii Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu, ambii şi-au  arătat  sprijinul necondiţionat.  Alături de noi mai sunt Eugen Trică, Florin Şoavă, Gheorhe Ceauşilă, Mircea Bornescu, Dragoş Bon, Nicolo Napoli, Robert Săceanu, Mădălin Ciucă şi Florin Costea".

Toţi fanii care doresc să intre în Asociaţia care va participa la finanţarea echipei trebuie să plătească anual o cotizaţie de 200 lei. Sînt pînă în acest moment 800 de membri plătitori. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (77)
lupul.cel.rau
lupul.cel.rau  •  16 Ianuarie 2015, 11:15

Ai, bah, daca "adevarata" Universitatea" e aia infiintata de Mititelu in 2013, atunci aia de juca in liga a II-a, pe la inceputul lui 2014, ce era? :)))))

lupul.cel.rau
lupul.cel.rau  •  16 Ianuarie 2015, 11:09
Postat de markygiany pe 09 Ianuarie 2015, 20:03

Fara mercenari?!?! Bai neatentule....aveti tot lotul compus DOAR din mercenari....cateva exemple...plesan, brandan, balgradean(cainele care nu a vrut sa mai stea la dinamo ca nu mai era platit cat vroia)....curelea si lista poate continua. Zi-mi UNU care e oltean GET !! toti adunati pe bani multi cu provenienta cercetata de DNA!

Cartu, Sandoi, Vatajelu (Valcea), Briceag (Valcea), Bancu (Slatina), Dananae, Baluta. Ajung oltenii astia, pana mai cresc copiii de la centrul de juniori? Ce mor eu pe astia care vorbesc inainte sa gandeasca...

danyla
danyla  •  16 Ianuarie 2015, 10:05

Star Wars este o poveste mult mai interesanta si mai credibila !!! ... :) :)

Vezi toate comentariile (77)
Comentează