FOTBAL  »  LIGA 2  »  ŞTIRI

Ştirile zilei din Liga a 2-a

Articol de , - Publicat miercuri, 09 iulie 2008 00:00

"U" Cluj
Bundea spre Israel
Mijlocaşul Zeno Bundea aşteaptă acasă, la Oradea, concretizarea unei variante din Israel. "Pînă atunci, mă pregătesc cu FC Bihor şi aştept veşti din Israel", a spus jucătorul, care a mai evoluat în Israel la Maccabi Netanya, de la care a revenit în ţară, anul trecut, la "U" Cluj. (Teodor Biriş - Oradea)

Cîmpeanu instalat
În Adunarea Generală a Acţionarilor de ieri, Remus Cîmpeanu a fost instalat în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. "Personal, consider că obiectivul echipei pentru acest sezon ar fi o clasare în locurile 1-6. Nu exclud promovarea, dar nici nu l-aş face acum un obiectiv primordial. Ar trebui o reconstrucţie, iar la anul să se atace clar promovarea", a spus Cîmpeanu. El a mai fost preşedintele Universităţii în perioada 1974-1989. "Atunci era mai uşor pentru că aveam un singur stăpîn", a completat el.

Executiv nou
Din noul Consiliul de Administraţie al clubului fac parte trei reprezentanţi ai acţionarului majoritar, Remus Cîmpeanu, Radu Constantea şi Dorin Rotaru. Deocamdată, Consiliul Local este reprezentat de Toni Doboş, iar compania Impact de Mihai Drăgotoiu. Mîine se va stabili şi conducerea executivă a clubului. Adrian Alexandrescu va fi noul manager general, iar Ioan Mărginean va prelua şi el o funcţie.

Tîrgu Mureş
Gongolea la Transil

Fundaşul central Adrian Gongolea (33 de ani, FC Bihor) a ales să plece în pregătiri cu Transil Tîrgu Mureş, unde va fi coechipier şi cu Cristian Lupuţ, venit de la Concordia Chiajna. Gongolea se află la final de contract cu FC Bihor.

Liberty
Un italian la portari

În staff-ul tehnic al lui Tibor Selymes a fost cooptat italianul Claudio Bazzi (43 de ani), care se va ocupa cu pregătirea portarilor. Bazzi a mai activat la FC Sopron, unde a lucrat cu Dario Bonetti. Italianul îi va avea sub comandă pe Takacs, Bălgrădean şi Bak.

Unirea Alba Iulia
Bucurică transferat

Unirea a ajuns la un acord cu CFR Cluj, reuşind să-l achiziţioneze definitiv pe fundaşul stînga, Bogdan Bucurică (22 de ani). Jucătorul, care a mai trecut şi pe la Gloria Bistriţa şi a evoluat sub formă de împrumut la Unirea, a costat 15.000 de euro. La Unirea va ajunge şi portarul Alin Bota (25 de ani), supranumit Higuita din Baia Mare, însă doar sub formă de împrumut.

Vine şi Viera
La Alba Iulia va veni şi fundaşul central Viera. "Avem o colaborare bună cu campioana. După ce Andone îşi va definitiva lotul, vom mai primi, pe lîngă Viera, un mijlocaş central dintre jucătorii africani aflaţi la CFR", a declarat preşedintele Marian Sarmeş. Cel mai probabil, la Unirea, va ajunge Camine Camara.

AMICAL
Banska Bistryca (Slovacia, 1) - Gaz Metan Mediaş 0-1
A marcat: Sabou (55)
Mediaş: Al. Pop - Grillo, Rafael, F. Lazăr, Buzean - Sabou, Falemi, Curtean,
Bojan - C. Prodan, Cl. Boaru.
Antrenor: C. Pustai.
Au mai jucat: Şteţca, Craciun, Şomfălean, Markovici. Vidakovici , Dudiţă, Zaharia, Paina, Hoban, Iacob.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează