FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - FC CLINCENI 1-0

Succesul costă » Moldovan şi-a premiat jucătorii după victoria de sîmbătă, scoţînd din buzunar 8.000 de euro

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 06 octombrie 2013 21:02

Moldovan a scos din buzunar 8.000 de euro pentru jucători după victoria cu Clinceni, 1-0. Un om de afaceri le-a mai oferit giuleştenilor încă 4.000 de euro


Viorel Moldovan merge pe minus în Grant. Vio-gol n-a uitat clipele petrecute în Giuleşti ca jucător şi a acceptat să preia echipa într-unul dintre cele mai negre momente din istoria clubului. Tehnicianul are o leafă lunară de 5.000 de euro, însă o victorie a elevilor săi îl costă mai mult!

Sîmbătă, la partida cu o contracandidată la promovare, văzînd că oamenii din conducere nu oferă nici un bonus, tehnicianul le-a promis jucătorilor 8.000 de euro din buzunarul lui, în eventualitatea unui succes. Un alt om de afaceri a oferit 4.000 de euro, rezultînd o primă totală de 12.000 de euro, pe care alb-vişiniii au împărţit-o în vestiar imediat după meci!

"Am încercat să fac tot posibilul pentru a găsi nişte resurse şi le-am găsit. Banii au fost din partea mea şi a unui rapidist înfocat care a venit în vestiar şi le-a spus băieţilor că vor avea un bonus pentru victorie", a spus Moldovan.


"Acum e rîndul conducerii, aşteptăm şi din partea şefilor ceva. Băieţii merită! Eu încerc să mă zbat pentru ei când îi văd că vor şi au determinare, implicare. Trebuie să fie şi ei recompensaţi!"
Viorel Moldovan, antrenor Rapid

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
hokerey
hokerey  •  09 Octombrie 2013, 15:02

Iar aveti antrenor care sare cu banul :) trimitetii si pe la Dinamo

marc_ro
marc_ro  •  07 Octombrie 2013, 19:22

jos palaria, MOLDOGOL!

tonciumarin
tonciumarin  •  07 Octombrie 2013, 15:30

Nu este kosher ce se intampla la RAPID ! Vio este antrenor ,NU SPONSOR ! Asta-i gainarie,nu club de fotbal iar vinovati sunt aceste PISTE FALSE care au 'preluat' RAPIDUL : desigur nu ne asteptam ca Mexicanu' sa fie vreun niscaiva MANSA MUSA sau ROTSCHILD dar este inadmisibil ca jucatorii sa fie platiti de catre antrenor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează