FOTBAL  »  LIGA 2  »  INEDIT

Surpriză de proporții! Bănel Nicoliță, manager la echipa sa de suflet: "E visul meu de când eram copil"

Articol de - Publicat vineri, 22 iulie 2016 11:22

Gruparea brăileană de Liga a IV-a CS Făurei îl are ca manager pe nimeni altul decât Bănel Nicoliţă!

Fostul internaţional și jucător al Stelei vrea să conducă echipa către promovarea în cel de-al treilea eşalon la finalul campionatului care va debuta la sfârşitul lunii august.

"Este un vis al meu de când eram copil să formez o echipă de fotbal competitivă la Făurei", a precizat Bănel pentru ziarul Vocea Brăilei.

Acesta a început campania de căutare a unor jucători competitivi pentru completarea lotului.

Au ajuns la Făurei, printre alţii, Georgel Pungă, fost la Dacia Unirea Brăila, sau fratele său, Stelian Nicoliță, şi el cu destule prezenţe în eşalonul secund.

"Muncă, educaţie, disciplină, acesta este deviza mea", a precizat Bănel Nicoliţă care promite că arena din Făurei va arăta foarte bine la startul noului sezon după ce suprafaţa de joc va fi cosmetizată iar tribuna va fi acoperită cu scaune de plastic.

Ultima oară la Viitorul, Bănel (31 de ani) este liber de contract în prezent. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
sooos1ck
sooos1ck  •  23 Iulie 2016, 14:32
Postat de cornian pe 22 Iulie 2016, 17:41

Important e ca a marcat pentru Real Madrid :)

Ai avut tu televizor sa vezi meciul ala? Ei bine Nicolita a fost acolo, ce va mai roade invidia asta, caracteristic romanilor!

para.para
para.para  •  22 Iulie 2016, 19:16
Postat de caminero pe 22 Iulie 2016, 13:14

La C.S. Faurei?!? si eu care credeam ca a semnat cu una din cele doua super-forte ale urbei, Ciocanul Faurei sau Agromec Faurei ... Pai CS Faurei nu o sa fie niciodata mai mult decit a treia echipa faureiana, un fel de Rayo Vallecano pe linga Real si Atletico ...

Facem pariu ca in cativa ani, o sa avem noul derby de romanika CS Faurei - fcsb?

cornian
cornian  •  22 Iulie 2016, 17:41
Postat de faxx pe 22 Iulie 2016, 13:41

copiii din faurei abia asteapta sa invete cum se da autogol european la academia cs faurei cu domnul profesor banel nicolita =))

Important e ca a marcat pentru Real Madrid :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează