FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Surpriză în Giulești! Moraru vrea să prelungească perioada de insolvență la Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 11:48

Valerii Moraru anunța cînd a preluat Rapidul că își dorește să scoată echipa din insolvență după un sezon. Între timp însă, patronul giuleștenilor s-a răzgîndit și vrea să prelungească perioada.

Ieri, a avut loc o nouă înfăţişare la Tribunalul Bucureşti, însă o decizie în privinţa noului plan de reorganizare a fost amînată pentru 27 noiembrie. Dacă planul va fi aprobat, giuleştenii vor mai sta încă un an în insolvenţă.

În decembrie se vor împlini 3 ani de cînd Rapid a intrat în insolvenţă, însă această stare se va prelungi dacă noul plan de reorganizare va fi aprobat. În plus, după ieşirea din insolvenţă, clubul va mai avea de aşteptat un an pînă cînd va putea participa în cupele europene.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
393365957500422
Marian Paun  •  05 Septembrie 2015, 22:44

rusine ,in timp ce fotbalistii au fost pacaliti,si sunt morti de foame din cauza acestei mizerii asazisii patroni,acesti mizerabili care au ucis fotbalul,si-au luat banii din drepturile tv si au tepuit jucatoriicare nu au vazut un leut,rusine conducatorilor din fotbal si din statul romin ,rusine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  05 Septembrie 2015, 15:19

ce sa caute astia in europa? lasa insolventa, ei au retrogradat sportiv, din liga B nu ai ce cauta in europa hahahahhaahha

zidane92
zidane92  •  05 Septembrie 2015, 14:44

Atata vorba despre insolventa asta de zici ca vrei sa scoti un vaccin pentru cancer, ce o fi ba asa complicat, rapid e in insolventa de 3 ani daca pana in decembrie nu li se aproba noul plan sunt pa, nu respecta acel plan si nu isi platesc datoriile in anul suplimentar tot pa, atatea vorbe fara rost, miscati-va curul din birouri si scrieti lucruri serioase nu balarii d-astea ce le afla oricine cu un search pe google!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează