FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Surpriză în Giulești! Un important om de afaceri, prezent frecvent în ziarele de scandal, vrea să investească în Grant: "Mă interesează"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2015 19:29

Nick Rădoi este un om de afaceri român care locuiește în Statele Unite, însă ar vrea să revină în România și să investească la Rapid.

Acesta a aflat că Valerii Moraru e pe picior de plecare și a decis să se intereseze de o posibilitate să preia o parte din acțiunile clubului.

„Vreau să se ştie de la bun început că nu sînt un specialist în fotbal. Mă uit şi eu la televizor, ca tot omul, la meciurile importante. M-ar interesa să aflu cît ar costa achiziţionarea unor acţiuni la clubul Rapid, pentru că ştiu că echipa Rapid este una dintre cele mai iubite şi populare din România.

Rapidul a fost şi a rămas o emblemă a fotbalului românesc. În trecut, echipa a stat ca un ghimpe în coasta comuniștilor. Ştiu că rapidiştii au fost tot timpul defavorizaţi.

Într-un fel, mă regăsesc în acea perioadă, cînd şi eu am fost alungat din ţară, de acelaşi sistem politic. Poate aş putea face ceva pentru această de echipă. Rămâne de văzut! ”, a explicat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Nick Rădoi a apărut frecvent în ziarele și site-urile mondene din România datorită relațiilor pe care le-a avut cu Anda Adam și Anamaria Ferenț.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
fzrapid
fzrapid  •  16 Octombrie 2015, 01:26

Pacaliciule..nu ai ce cauta in Giulesti!

iobag
iobag  •  16 Octombrie 2015, 01:16
Postat de ucluj2011 pe 15 Octombrie 2015, 22:50

Oltene ești varză. *** Nu vă mai băgați în seamă , că pe vremea cînd aveau ăia club , echipă, performanțe , istorie , tradiție și suporteri la care voi nici măcar nu puteți VISA , voi încă nici nu vă înființaserăți.

Saracii olteni, n au putut sa ajunga si ei la traditia si performantele celei mai mari echipe a tuturor timpurilor mondiale .dupa ce s au chinuit atat de mult .semifinala uefa cand puteau doar sa fie anticomunisti .

itrobert
itrobert  •  15 Octombrie 2015, 23:58

Moldoveanu *** a dat vreo 3 Lei cand a venit si inca vreo 4 Lei pe parcurs; da si tu 5 Lei si al tau e :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează