FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

TAS va da verdictul » Situaţia clubului oltean va fi lămurită la forul european

Alb-albaștrii lui Balint au sărbătorit deja promovarea, însă cu măsură, întrucît performanța lor nu a fost oficializată de FRF
Alb-albaștrii lui Balint au sărbătorit deja promovarea, însă cu măsură, întrucît performanța lor nu a fost oficializată de FRF

Articol de - Publicat miercuri, 04 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 21:52

Indiferent de decizia de azi a Comisiei de Disciplină a FRF, fie CraiOlguţa, fie CSM Rîmnicu Vîlcea se va adresa forului de la Lausanne pentru a-şi obţine dreptul de a juca în Liga 1.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv va decide soarta CS Universitatea Craiova, dacă va avea sau nu drept de a juca în Liga 1 în proximul sezon. Oltenii şi-au cîştigat dreptul sportiv de a evolua în "A", iar, astăzi, Comisia de Disciplină a Federaţiei urmează să ofere un răspuns privind legitimitatea promovării celor din Bănie.

Indiferent de hotărîre, ea va fi atacată! Fie de craioveni, fie de vîlceni, care ar vrea să fructifice o eventuală interdicţie dictată CS U ca să joace ei în prima divizie.

1. Dacă forul federal va considera că formaţia craioveană nu are drept de promovare conform articolului 54 din statut, şefii CraiOlguţei se vor adresa TAS.

2. Dacă decizia Comisiei de Disciplină va fi favorabilă CS U, vîlcenii au decis să facă apel la forul din Elveţia.

Craiovenii susţin: "Avem un dosar beton, nu avem cum să pierdem. Deja am discutat şi nu vom avea probleme". Sîmbătă, de la ora 16:00, pe "Ion Oblemenco" este programată ultima etapă din Seria B2, iar CSU întîlneşte, culmea!, tocmai pe CSM Rîmnicu Vîlcea.

40.000 de franci elveţieni costă taxa de judecată la TAS

"Craiova merită să aibă echipă în Liga 1. Iată că s-a format o echipă ce a promovat din punct de vedere sportiv, care are susţinere financiară, foarte puternică, din ce văd. De fapt, se vede din ce jucători a transferat" (Mircea Sandu, ex-preşedinte FRF)

"Sînt convins 99,99 la sută că la toamnă vom juca în prima divizie! Ar fi mare păcat ca munca acestor copii să fie anulată prin anumite decizii ale comisiilor federale" (Gabi Balint, antrenor CS U Craiova)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
dan.motru
dan.motru  •  05 Iunie 2014, 15:17

La TAS vom fi sustinuti de Sandu Mircea ca sa suporte Burleanu cu noua conducere a FRF,consecintele cu despagubirile in instantele civile pentru invitatia de sparring-partner în competiţie si dezonorarea clubului.

dan.motru
dan.motru  •  05 Iunie 2014, 15:16

dan.motru (929 comentarii) FRF nu poate interzice un drept pe care ea însăşi l-a acordat iniţial fiindca se poate autosabota daca hotararea este potrivnica UNIVERSITATII..Când a acordat locul Craiovei în Liga a II-a, în mod excepţional, fără a-i fi solicitat de către cineva, FRF şi-a asumat tot ce presupune prezenţa unei echipe în eşalonul al doilea, inclusiv dreptul de promovare şi de retrogradare. La TAS vom fi sustinuti de Sandu Mircea ca sa suporte Burleanu cu noua conducere a FRF,consecintele cu despagubirile pentru invitatia de sparring-partner în competiţie.

dan.motru
dan.motru  •  05 Iunie 2014, 15:16

Art.54 alin.3, nu se mai aplica, de ani buni, in nici o tara, de catre nici o Federatie afiliata UEFA! El fiind scos, cu acordul UEFA, ca incorect, ilegal si ilegitim, din toate regulamentele acestor federatii!! Acest articol, desi nesters oficial din statut, nu a mai produs efecte, fiind complet ignorat in ultimii ani, de catre FRF. Astfel, mai multe echipe de Liga I si II au trecut prin situatii, care se pretau a fi judecate prin filtrul acestui articol, dar conform indicatiilor UEFA, articolul nu s-a aplicat!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează