FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

La un pas de revenirea în fotbalul românesc! Florin Costea, aproape convins de antrenor să semneze

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2016 11:04

CSM Râmnicu Vâlcea a cedat, 0-2, în amicalul cu Pandurii Târgu Jiu la capătul unui joc în care prestaţia echipei gazdă l-a mulţumit pe antrenorul Ionel Gane.

Acesta l-a trimis încă din primul minut pe teren pe Florin Costea, atacantul care se pregăteşte, de o bună bucată de vreme, cu vâlcenii.

"Florin Costea a jucat o  repriză, este clar că nu este la un nivel fizic foarte bun. El se pregăteşte exemplar, a fost prezent la toate antrenamentele efectuate până acum.

Este decizia lui dacă va rămâne la noi până când îşi va găsi un angajament mai bun. Eu încerc să îl pregătesc cât mai bine pentru a putea să ne ajute dacă va decide, până la urmă, să joace pentru Râmnicu Vâlcea", a spus Jerry Gane la Sport Total FM.

CSM joacă, miercuri, cu echipa de Liga a III-a, CS Şirineasa, pentru a întâlni, apoi, la finele săptămânii, o altă nou promovată la acest nivel, FC Hermanstadt Sibiu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Iulie 2016, 11:50

...faceti articole cu tioti terminatii ...doar ca sa le aratati tricoul cu fcsb ...daca nu trecea pe la fcsb nu l bagati in seama...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează