FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

"U" Cluj face spectacol în liga a patra » De la meciurile cu Steaua și cu Dinamo la derby-ul de la Gilău

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 17:56

"U" Cluj trăiește și atacă promovarea în acest sezon, formația având mâine derby în liga a 4-a contra celor de la Someșul Gilău, momentan, lider în clasament.

"Șepcile roșii", conduse de Marius Popescu, au un meci mai puțin, doar două, 12-0 cu Unirea Tritenii de Jos și 7-0 cu CFR Dej, clujenii având cel mai bun atac din serie. Echipa la care evoluează nume importante în fotbalul românesc, foști campioni ai țării, precum Ema Dolha și Gabriel Giurgiu, sau foarte bine cotați la un moment dat, precum Dorin Goga, Tavi Abrudan și Alex Păcurar, a strâns până acum peste 2.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu, pe Cluj Arena.

Ambele partide s-au jucat "acasă", fiindcă au fost și adversarii de acord. "U" Cluj i-a invitat și pe cei din Gilău pe cochetul stadion al Clujului, doar că aceștia au refuzat să vină, preferând să joace meciul pe propriul gazon!

Clubul care-i are pe Ioan Ovidiu Sabău, manager, și pe Cristi Pojar, director tehnic, și-a propus promovarea în liga a treia, dorind cu fiecare sezon să urce câte o treaptă, până în Liga 1. Formația este susținută de Universitatea "Babeș Bolyai" și de Primăria orașului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 Septembrie 2016, 21:53

Haide U !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează