FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Un club de tradiție ar putea dispărea: "Retragem brandul și începem o construcție curată"

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 00:00

Titularii lui U din turul campionatului au refuzat să se mai antreneze, iar șefii clubului i-au trimis pe toți la echipa a doua. Salariile nu sînt plătite de luni bune și lucrurile par să se îndrepte către dezastru.

Situația "șepcilor roșii" a fost comentată și de primarul Emil Boc: "Va trebui să existe o deschidere din partea administratorului sau proprietarului, să zică «ok, sîntem de acord să vindem pachetul acesta în condițiile în care se pot renegocia o parte din datorii»".

Edilul Clujului a vorbit și despre eventualitatea în care conducerea "studenților" nu va fi receptivă în sensul rezolvării problemelor: "Trebuie să existe voință din partea proprietarului. Mai există o mică șansă ca U să continue în formula actuală. Dacă totuși vom ajunge la concluzia că nu este posibil, atunci în luna mai sau iunie retragem brandul de la Universitatea și începem o construcție curată, de la zero, în care clubul să își continue activitatea".

"Nu mi-ar plăcea să o luăm de jos în sus, dar în felul acesta nu am mai avea piatra de moară a situației existente, cînd nu avem posibilități de intervenție directă"
Emil Boc, primar Cluj

500.000 €reprezintă doar restanțele salariale către jucătorii lui U Cluj. Mai mulți fotbaliști au cerut falimentul clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
gabonne1982
gabonne1982  •  30 Ianuarie 2016, 11:57
Postat de vladutz13 pe 30 Ianuarie 2016, 11:16

Stai, deci retrag brandul dar echipa actuala continua sa existe??? O sa ajunga si astia intr-o situatie in care sunt 2 echipe??? uof.

daca cei de la Cluj detin brandul si implicit palmaresul si culorile,echipa actuala nu vad ce sens ar mai avea sa continue.Fara identitate,fara fani,plina de datorii si fara stadion (in mod cert echipa lui Walter devenita "no name" va juca in alta parte),este greu de crezut ca va mai rezista

vladutz13
vladutz13  •  30 Ianuarie 2016, 11:16

Stai, deci retrag brandul dar echipa actuala continua sa existe??? O sa ajunga si astia intr-o situatie in care sunt 2 echipe??? uof.

robotzel
robotzel  •  30 Ianuarie 2016, 10:19
Postat de guyencea pe 30 Ianuarie 2016, 09:50

Îngâmfatul și Medusa, adepții blatului și ai fotbalului de cumetrie!! Traiască Lignitul lui Edward și *** chior! FcsBeaua MIZERIA BLATISTĂ a Romaniei susținută de sistemul mafiot din Romania! Toata Romania URĂȘTE fcsBeaua!! Trupa *** Mache și a ***RegheBlat !!

tu postezi acest mesaj de cateva zile la orice articol ajungi. esti un patetic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează