FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Un nou termen în dosarului dezafilierii Universității Craiova » Contre Dragomir-Mititelu, s-a solicitat acordul de transfer al lui Mihai Costea la Steaua + alte detalii de la audieri

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2016 18:18

Azi, la Curtea de Apel, s-a judecat un nou termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova, în care sunt implicați Adrian Mititelu, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu.

"Probele le-au adus procurorii, sunt foarte mari. Voi explica cu lux de amănunte cum s-au întâmplat lucrurile. Domnul Dragomir a semnat pentru dezafiliere. Dacă noi nu mai existăm, vă daţi seama că a semnat, nu?", a spus Mititelu, informează România TV.

"Toţi tâmpiţii de asta vorbesc în România", a replicat Dragomir la declaraţia lui Mititelu, conform aceleiași surse.

Ce s-a mai întâmplat azi, conform Dolce Sport:

  • Avocatul Ligii Profesioniste de Fotbal a cerut reaudierea lui Stângaciu, lui Justin Ștefan, lui Brașoveanu, lui Kassai, lui Mihalache și lui Viorel Duru. 

  • Avocatul LPF le-a cerut reprezentanților FRF să depună o explicație a atribuțiilor lui Dragomir în Comitetul Executiv și, mai ales, ca la ședință acesta a participat ca vicepreședinte al FRF, nu ca reprezentant al LPF.

  • S-a solicitat acordul de transfer al lui Mihai Costea la Steaua. Transferul a fost realizat înainte de dezafilierea echipei din Craiova.

  • Mititelu a cerut actele prin care FRF a plătit 4.000.000 euro către casa de avocatură, dar și o stenogramă a unei ședinte a Comitetului Executiv, în care Mircea Sandu susține că are cinci avocați la ICCJ.

  • FRF a cerut audierea lui Mircea Moise, dar și audierile mai multor jucători, plus o nouă evaluare, pentru că precedenta a fost greșită. Cel care a întocmit-o nu a înțeles că valoarea de transfer și clauza de denunțare unilaterală nu reprezintă același lucru.

ISTORICUL DEZAFILIERII U CRAIOVA

În 2013, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost trimişi în judecată de Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiova. Cei doi au fost acuzați de abuz în serviciu și trafic de influență.

Membrii Comitetului Executiv al FRF care au votat dezafilierea Universităţii Craiova în 2011 au fost trimişi în judecată pentru abuz în serviciu. Aceştia i-ar fi adus lui Adrian Mititelu un prejudiciu de 15.800.000 lei.

Componența Comitetului care a votat dezafilierea Universității, pe data de 20 iulie 2011:

1. Mircea Sandu - președinte FRF (a semnat)
2. Dumitru Dragomir - primvicepreședinte FRF (nu a semnat)
3. Octavian Goga - vicepreședinte FRF (a semnat)
4. Marius Stan - reprezentant al cluburilor din Liga I (a semnat)
5. Cornel Şfaiţer - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (nu a semnat)
6. Marian Rusen - reprezentant al cluburilor din Liga a 2-a (a semnat)
7. Ștefan Stana - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
8. Cristi Bobar - reprezentant al cluburilor din Liga a 3-a (a semnat)
9. Paul Costas - reprezentant al cluburilor de copii și juniori (a semnat)
10. Marian Palarie - reprezentant al cluburilor de fotbalul feminin (a semnat)
11. Vasile Avram - președinte CCA (nu a semnat)
12. Sorin Ţerbea - reprezentantul cluburilor de fotbal în sală (a semnat)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
213814135617776
Marton Iakab  •  11 Ianuarie 2017, 20:39

E putin 240 mil euro....doar sigla stelei face 37 mil...haha sa vedeti nebunie ca csa steaua are 7 sigle in total cind le vinde si pe alea ce de bani pe laca..haha

danut82
danut82  •  11 Ianuarie 2017, 18:50

tot amana astia sentinta finala si excutorie, pana mor *** astia!huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

portardelegenda
portardelegenda  •  01 Noiembrie 2016, 10:58
Postat de catalynn pe 31 Octombrie 2016, 18:59

Asta e un proces precum cele cu drepturi litigioase cumparate de samsari. Daca Prichindelu e pe felie cu baietii din servicii si din bani luati da macar jumate daca nu chiar trei sferturi parandărăt "sistemului" atunci va căstiga (la Curtea de Apel judecătorii sunt "baieti cu ochi albaștri" parte a "câmpului tactic" dupa cum se bănuia si apoi a afirmat chiar cel care a fost "tăticul" sistemului, nea Băse), altfel va pierde ... Legile romanești sunt facute pt a lasa mereu o portița, deci pe exact aceleași probe judecătorul poate sa dea sentințe diametral opuse, perfect justificate in "motivare", in funcție de interes.

Corect

Vezi toate comentariile (18)
Comentează