FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Un puști de viitor se afirmă la U Cluj » Debut la prima echipă la 16 ani

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2015 16:45

Dan Berci este un nume care încă nu spune mare lucru, dar cei de la U Cluj afirmă că puștiul de 16 ani va impune respect în anii ce vor veni.

Fundașul stînga a fost titularizat în ultima etapă de către Mihai Teja în victoria cu 3-1 a "Șepcilor roșii" la Pîncota, iar adolescentul a fost integralist.

Ba, mai mult, a contribuit la unul dintre goluri. Component al Naționalei Under 17, Berci vrea să se impună în primul 11 al ardelenilor. Mai ales că a primit semnale că i se vor mai oferi șanse.

Are și motive întrucît agenții săi l-au propus spre monitorizare mai multor grupări din Italia. Avînd în vedere problemele financiare ale celor de la U, Mihai Teja are de gînd să ofere credit tinerilor fotbaliști care să crească.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
turbozero
turbozero  •  09 Decembrie 2015, 06:22

daca tot ati adus vorba putem aminti si de alex dulca(16 ani), norbert janos(17 ani 2 meciuri ca rezerva 1 gol cu Bihorul)

predator1
predator1  •  08 Decembrie 2015, 20:13

Si pe saltimbacul circar ivan de la clona csu olguta vasilache l-au propus pe 7 si pe 9 milioane de euro tuturor echipelor din lume....

predator1
predator1  •  08 Decembrie 2015, 20:12

La FC Bihor au debutat deja trei jucatori supertalentati doi cu varsta de 14 ani si unul de 15 ani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează