FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENT

UPDATE FOTO EXCLUSIV Bătaie, calculatoare sparte și haos » Prima imagine cu biroul devastat de Vasile Şiman

Articol de , - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 13:11

Președintele Sportului Studențesc, echipă aflată în liga a  patra, Vasile Șiman, a fost protagonistul unor incidente la sediul Asociației Municipale de Fotbal din București.

Sursele GSP susțin că omul de afaceri s-a prezentat în această dimineață la sediul AMFB pentru a rezolva probleme legate de un jucător care ar fi evoluat suspendat într-o partidă de liga a patra, fapt din cauza căruia echipa sa a pierdut meciul la "masa verde".

Lucrurile ar fi degenerat, iar Vasile Șiman ar fi făcut dezastru într-unul dintre birouri. Una dintre victimele sale ar fi fost un angajat al AMFB, Costel Băntescu. De suferit a avut și unul dintre calculatoarele care i-au stat în cale patronului Sportului, obiectul fiind distrus.

Un martor a povestit pentru GSP exact cum au stat lucrurile: 

"Șiman susținea pe holurile AMFB că acest conflict ar fi plecat de la faptul că Băntescu nu l-ar fi informat că jucătorul său se afla în situație de suspendare.

Nu am fost în încăpere, însă cei doi s-ar fi îmbrîncit și împins, de pe birou a căzut o imprimantă și o pereche de ochelari. Băntescu ar fi fost cel care a chemat poliția, iar personajele implicate au dat declarații la Secția 20 de Poliție".

UPDATE 15:40

Biroul de presă al Poliției Capitalei confirmă incidentul: "Există o plîngere depusă la Secția 20 pentru loviri sau alte violențe și se fac cercetări". 

 

"Nu pot vorbi acum, sînt într-o ședință. Cum termin, vom vedea ce și cum" Costel Băntescu, întrebat de reporterul GSP dacă a existat o altercație între el și Vasile Șiman

"Nu, nu, nu, nu, nu s-a întîmplat nimic, n-a fost nici o problemă! Nimic!"
 Vasile Șiman

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
1586821601593475
Demascati Incompetenta  •  23 Aprilie 2015, 09:49

Nu mai faceti aprecieri daca nu cunosteti situatia la AMFB. Costel Bantescu este un taximetrist care face rau fotbalului si care face ce vrea el in AMFB. El este cel ce ce ocupa de scoala de arbirii, aranjeaza meciurile, el se alege observator la meciurile pe care le vrea si la care are interes, el stabileste cine joaca si cine nu joaca si daca vrei sa castigi un meci " la masa verde" Costel este cel ce te ajuta ! Siman nu este un ingeras dar .... Costel Bantescu merita sa fie " scuturat" . Si daca tot s-a facut plangere la Politie ar fi bine sa se cerceteze si modul in care Bantescu Costel cel nevinovat primeste la fiecare meci bani ca observator de la echipele gazda dar NU EMITE CHITANTE SI FACTURI ! Oare asta nu este evaziune fiscala???? Sau cercetati domnilor cate din cluburile de fotbal care joaca in AMFB sunt inregistrate la ANAF ? sau cate cluburi emit chitante pentru banii luati lunar de la jucatori? TOT AMFB-ul este penal si ar trebui sa ii tina de urat lui Avram

1114360271923771
Bogdan Rusanescu  •  23 Aprilie 2015, 07:03
Postat de europaaa pe 23 Aprilie 2015, 01:26

nu mi se pare normal ca 5teaua sa nu fie retrogradata pentru ***, dar ASA da

Steaua a dat bani unei echipe ca sa isi apere corect sansele, ASA se pare ca a dat bani arbitrilor si banuiesc ca nu pentru a arbitra corect ;)

europaaa
europaaa  •  23 Aprilie 2015, 01:26
Postat de Florean Andrei pe 22 Aprilie 2015, 20:58

Iată cine sunt "investitorii" din fotbalul românesc, *** puşi pe harţă. FRF nu este capabilă să facă ordine şi nici nu mă mir, deoarece, nici după ce justiţia a dovedit că ASA a beneficiat de arbitri mituiţi, nu se grăbeşte să o retrogradeze, conform regulamentelor. UEFA nu iartă, însă !

nu mi se pare normal ca 5teaua sa nu fie retrogradata pentru ***, dar ASA da

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează