FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Rămîne doar antrenor » Viorel Moldovan explică de ce a picat varianta de a cumpăra Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 31 martie 2014 15:09

UPDATE Viorel Moldovan nu e sigur că Rapid va putea juca în Liga 1 în sezonul viitor, chiar dacă va promova. Antrenorul vişiniilor a anunţat şi că nu mai intenţionează să cumpere clubul.

"E destul de dificil în momentul de faţă. Oamenii care au fost în spatele meu au bătut în retragere puţin. Nu ştiu dacă în momentul de faţă mai sînt interesaţi de preluarea acţiunilor. Eu de unul singur nu pot să îmi asum acest lucru şi să mă înham la o treabă care mă depăşeşte din toate punctele de vedere.

Mai avem de trecut şi hopul licenţei. Dacă vom trece vom juca în Liga 1, dacă nu, vom mai sta un sezon în liga a 2-a. Avem nevoie de linişte din punct de vedere financiar", a spus Moldovan la Dolce Sport.

---------

Prima reacţie a unui oficial rapidist după vestea aprobării planului de reorganizare a venit din partea lui Lucian Ionescu.

Directorul de imagine al clubului giuleştean a anunţat şi că Viorel Moldovan a abandonat intenţia de a cumpăra acţiuni.

"Va urma o întoarcere la normalitate şi clubul va reveni acolo unde îi este locul. Vom depune şi dosarul de licenţiere. Am muncit foarte mult pentru a pune la punct acest dosar şi sperăm ca totul să fie bine. Dacă s-ar mai constata unele lipsuri, am mai putea aduce completări.

Aşteptăm lucruri concrete din partea unora care vor să cumpere acţiuni. Eu am mai asistat la unele discuţii cu investitori care au promis că se vor implica dacă trece planul de reorganizare. Viorel Moldovan mi-a spus că nu mai e dispus să se implice financiar", a declarat Ionescu la sportro.

Viorel Moldovan părea foarte decis să cumpere pachetul majoritar de acţiuni la Rapid şi susţinea că are ca parteneri oameni de afaceri puternici.

"Lumea spune că sînt nebun că m-am băgat, dar cînd îţi intră în sînge vişiniul...", spunea antrenorul Rapidului în urmă cu o săptămînă.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Octombrie 2015, 15:51

rapidistii raman niste epave mai ales slughita ,e nr 1

andytheblue
andytheblue  •  23 Octombrie 2014, 04:30

rapidisti frustrati,ce sa le ceri !!

slughita_i_guardiola
slughita_i_guardiola  •  31 Martie 2014, 20:44
Postat de inginerul. pe 31 Martie 2014, 19:34

Distrusul ala nu are poze de profil? Sau prea hidos sa-sti afiseze fata?

Nu re tupeu sa se expuna....e vai de capu` lui....frustrat si libidinos...lasa ca am eu poza cu el:)))

Vezi toate comentariile (93)
Comentează