FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Şedinţa s-a terminat! A fost anunţat verdictul în cazul Rapidului: "A fost o zi istorică"

Rapidul luptă astăzi pentru supraviețuire
Rapidul luptă astăzi pentru supraviețuire

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 20:54

UPDATE 20:52 Acţionarul Rapidului, Nicolae Cristiescu, a anunţat verdicul în cazul planului de reorganizare: "A fost o zi istorică. Planul a trecut!

Le mulţumesc tuturor care au fost alături de noi. Le mulţumesc tuturor fotbaliştilor care au trecut pe la club, le rămîn dator tuturor", a spus Nicolae Cristiescu.

UPDATE 19:25 Viorel Moldovan nu este la şedinţă, dar speră ca situaţia clubului să se schimbe:

"Încă nu ştiu nimic din ceea ce se discută azi. Nu au ieşit, deci nu vă pot da alte detalii. De întîmplat se pot întâmpla foarte multe. Sper să nu fie cazul unui faliment.

Sper să ne găsim şi noi liniştea, să vină un investitor şi să revenim în prima ligă. Este mare nevoie de un investitor, e foarte greu să rezistăm aşa", a declarat Viorel Moldovan la DigiSport.

UPDATE 19:04 Surdu confirmă: "Da, am decis să semnez, n-aş fi putut să fiu eu cel care trimite Rapidul în faliment. Am renunţat la bani mulţi. Le doresc succes pe mai departe".

UPDATE 18:30 Veşti bune pentru Rapid de la şedinţa aflată în plină desfăşurare: sursele Gazetei susţin că "negociatorii" l-au convins şi pe Surdu să voteze planul de organizare.

Suma revendicată de Surdu în procente e de 7,5 la sută din totalul datoriilor către angajaţii clubului, categorie din care fac parte şi fotbaliştii, angajaţi sau foşti. E cel mai mare procent dintre toţi angajaţii clubului!

____________
Adunarea Creditorilor se întîlneşte astăzi pentru a stabili dacă acceptă sau nu planul de organizare al Rapidului.
Dacă planul nu este acceptat de creditori, formaţia giuleşteană intră în faliment. Totuşi, în cazul în care părţile se înteleg şi semnează, planul de organizare merge mai departe, pe 22 noiembrie, la judecător, care trebuie să accepte la rîndul său.

Administratorul judiciar al Rapidului, Cristina Andronache, a dat cîteva "explicaţii legate de dreptul de a respinge planul de reorganizare pentru recuperarea totală a datoriilor în caz de faliment". Andronache i-a avertizat pe cei care cer bani Rapidului că o eventuală intrare în faliment le poate încurca complet socotelile.

"Votul privind aprobarea planului înseamnă dreptul acestui tip de creditori de a recupera cei 10% din valoarea creanţei, iar respingerea planului de către această categorie nu înseamnă că se poate solicita plata integrală a creanţei, ci  înseamnă trecerea la faliment, caz în care  creanţele nu vor mai putea fi satisfăcute." Aşadar, în caz de faliment, nimeni nu va mai recupera nimic!

Dacă planul de astăzi este acceptat în justiţie, "salariaţii îşi vor primi restanţele (acei 10% pe care Rapidul se obligă să îi achite) în rate trimestriale pe parcursul a trei ani, fără legătură cu salariile viitoare care se plătesc normal."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (289)
visiniujohn
visiniujohn  •  20 Noiembrie 2013, 22:36

@teivaz ..si daca intra in faliment cu ce se alege primaria sector 6? cu nimic..adica cu ce ai tu in cap..NIMIC.

persucius
persucius  •  20 Noiembrie 2013, 10:31

este incredibil... au sters comentul userului dinarad, dar toate dejectiile, insultele si injuraturile le-au lasat... felicitari domnilor administratori... n-am cuvinte

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  19 Noiembrie 2013, 12:34

unde-s toti aia de cantau falimentu? alege-s-ar prafu de ei!

Vezi toate comentariile (289)
Comentează