FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

UPDATE Un stelist şi un rapidist vor conduce echipa Olguţei » Primul fotbalist acontat de CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 17:42

UPDATE / Primul jucător venit la CS U Craiova este Florian Pîrvu, 22 de ani, ultima oară la Rîmnicu Vîlcea. Acesta a declarat pentru saptamana.net:  "O să semnez după vizita medicală, dar mi-am dat acordul să merg la Craiova. Sper să nu înşel încrederea oamenilor care m-au dorit acolo, să promovăm şi să ducem Craiova în Liga I, acolo unde îi este locul".

*************************

CS U Craiova începe să se mişte din ce în ce mai intens pe piaţa transferurilor şi a convins un tînăr antrenor să se alăture proiectului.

Tehnicianul celor de la Damila Măciuca, Erik Lincar, 34 de ani, are cele mai mari şanse să fie antrenor al echipei municipalităţii din Craiova. Acesta va fi ajutat de pe postul de secund de Zeno Bundea, fostul mijlocaş al Rapidului şi al Ştiinţei, potrivit saptamana.net.

Mutarea urmează să se oficializeze săptămîna viitoare, cînd oficialii Craiovei, în frunte cu Pavel Badea, vor organiza o conferinţă de presă.

Pe fostul jucător al Stelei Bucureşti îl recomandă două promovări, ambele din C în B, cu Calatis Mangalia şi Damila Măciuca.

Surprinzător, pe Lincar l-a dorit şi Mititelu la Universitatea Craiova! Vezi aici mai multe detalii

Nu va fi singura echipă a Craiovei în liga secundă. Şi Adrian Mititelu a anunţat aseară că Universitatea Craiova se va înscrie în liga a doua!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (39)
zidane92
zidane92  •  30 Iunie 2013, 14:44

"Nu va fi singura echipă a Craiovei în liga secundă" ma voi sunteti putin sanatosi la cap?cum adica craiova sa aiba 2 echipe in liga secunda? de inscris pot sa se inscrie 2000 de echipe din craiova in liga 2 decat una va avea dreptul sa joace asa imi fac si eu maine o echipa kikirikimiki craiova si ma inscriu in liga 2 dupa mintea voastra o sa joc in liga 2?

serban_ionescu
serban_ionescu  •  30 Iunie 2013, 12:32

FRF sa dea un comunicat cu privire la situatia de la Craiova: cine se inscrie in, ce divizie si de ce?

petrusm
petrusm  •  29 Iunie 2013, 18:32
Postat de cs_oltenia_craiova pe 29 Iunie 2013, 13:16

Are 22 de jucatori iar Parvu este capitanul iar antrenor va fi Pelici ....deci este vorba de CSM echipa care are toate sansele sa joace in liga 1 daca LPF respecta legea si organizeaza baraj intre primele echipe eligibile la promovare, cum Damila ,Mures si Uta nu pot lua licenta doar CSM poate lua licenta pe stadionul din Craiova ....si cu asta se simplifica lucrurile ar fi bine pentru toti iar echipa legal oricum nu poate sa se cheme decat CSM CRAIOVA pentru inceput ....ideal ar fi ca echipa sa poarte numele OLTENIA CRAIOVA si sa aiba palmaresu U CRAIOVA daca se poate daca nu se stie ca OLTENIA CRAIOVA a fost prima echipa craioveana in prima divizie in 1915 si 1920

Esti dus rau de tot ...SPUI NUMAI PROSTII... PROBABIL TE-A BATUT SOARELE IN CAP... ABEREZI CU TAMPENIILE ASTEA...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează