FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE În viaţă pînă spre finalul iernii » Ce a decis azi Tribunalul Bucureşti în cazul Rapidului

Articol de - Publicat vineri, 22 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 noiembrie 2013 12:26

UPDATE 12:17 Tribunalul Bucureşti a decis să acorde un nou termen pentru judecarea cererii de aprobare a planului de reorganizare, şi anume 14 februarie.

Pînă la această dată trebuie soluţionate contestaţiile creditorilor depuse la procesul verbal, apoi se va decide dacă e necesară opinia unui practician independent.

Alături de Albuţ şi Codrea, au mai depus contestaţii jucătorii Bilaşco, Dani Coman, Burcă, Ionuţ Stancu, dar şi fostul masor Roger Popovici.

Planul de reorganizare al Rapidului prezentat azi instanţei spre aprobare prevedea ca din totalul de 118.000.000 RON datorii clubul să mai plătească doar 588.000!

UPDATE 10:00
Instanţa judecă acum planul de reorganizare pregătit de rapidişti. Judecata a început de la ora 9:00

------------

Paul Codrea a contestat oficial planul de reorganizare aprobat luni de către Adunarea Generală a Creditorilor, iar clubul giuleştean riscă să intre în faliment


Astăzi are loc înfăţişarea de la tribunal în care se va stabili dacă planul de reorganizare este unul întemeiat şi legal, însă ieri a apărut o nouă piedică ce ar putea îngreuna decizia instanţei şi ar putea duce clubul în faliment. Fostul rapidist Paul Codrea, 32 de ani, nu a fost de acord cu cele stabilite luni de către Adunarea Generală a Creditorilor şi a decis să meargă mai departe în încercarea de a-şi recupera restanţele pe care le are de încasat de la clubul de sub Grant. Acesta a avut la dispoziţie trei zile pentru a contesta cele adoptate luni şi ieri a decis să o facă. Luni, 63% din creditori fuseseră de acord cu propunerile noului conducător al clubului, Adrian Zamfir, şi planul de reorganizare a putut fi înaintat instanţei pentru o decizie finală.

Contestaţia lui Codrea nu înseamnă neapărat că echipa va intra în faliment, existînd posibilitatea ca planul de reorganizare să fie aprobat, în timp ce jucătorul ar urma să se judece separat cu clubul pentru a-şi recupera banii. În cazul în care planul va fi însă respins, aceasta ar reprezenta intrarea în faliment a Rapidului.

"A fost o zi istorică. Planul a trecut! Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Le mulţumesc tuturor fotbaliştilor care au trecut pe la club, le rămîn dator tuturor"
Nicolae Cristescu, luni, după şedinţă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
vrajeala
vrajeala  •  22 Noiembrie 2013, 18:02

CEI 3 NENOROCITI GIGI KKKORSICANU-COPOS SI ACEST PACALICI DE ASA ZIS MASON

clonaceausista
clonaceausista  •  22 Noiembrie 2013, 16:38
Postat de adrian.1984 pe 22 Noiembrie 2013, 13:54

Bai vaalah, ai facut atac cerebral, ce ai patit de ai disparut? Ma asteptam sa tegasesc aici cu presuri intregi de randuri fara semnificatie.

bre trebe sa intelegi ca vinerea tine post asa ca nu serveste carne, trage doar din punga la caldurica din canal

d2ok
d2ok  •  22 Noiembrie 2013, 14:59

probabil e scris gresit 588.000 ron inseamna doar 0.005% din acei 118.000.000 ron... dar daca nu e scris gresit, cine a facut planu asta merita sa traiasca 20 de ani el si familia lui doar cu 50 lei salariu pe luna

Vezi toate comentariile (94)
Comentează