FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS UNIVERSITATEA

Următoarea ţintă: ”Minunea Blondă” » CS Universitatea vrea să mai atragă o legendă în conducere

Balaci n-a stat la
Balaci n-a stat la "oficială", la derby-ul orgoliilor, de sîmbăta trecută, ci a preferat postura de spectator la tribuna I la meciul CSU - FCU (0-0)

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 noiembrie 2013 19:22

CS Universitatea doreşte să-i ofere un post în conducere lui Ilie Balaci, iar din 2014 fostul mare fotbalist al Ştiinţei să fie director sportiv la rivalii ”leilor”.

Se pregăteşte o mutare-şoc pentru olteni: Ilie Balaci la CS Universitatea! "Minunea Blondă" a lăsat să se înţeleagă că n-ar refuza o ofertă din partea CraiOlguţei, cu toate că, în vară, a evitat să se implice în proiectul noii grupări. Iar şefii CSU au în plan să-i ofere funcţia de director sportiv, remunerată consistent, avansîndu-se chiar un salariu de 10.000 de euro pe lună.

Momentan, Ion Geolgău este director sportiv, însă fostul coleg al lui Balaci ar urma să fie mutat pe o altă funcţie administrativă.

Invitat al emisiunii Fanatik Show, la Etno TV, Balaci a afirmat, pe tonul său inconfundabil: "Dacă o să am o ofertă interesantă, o să mă duc şi eu la CS Universitatea! Aşa că Gică Craioveanu nu e un trădător, trebuie respectat".

Fosta glorie a Craiovei Maxima a detaliat: "Ce, îmi dă FC Universitatea de mîncare?! Am şi eu copii, nepoţi, aşa că dacă primeam o ofertă interesantă, mă duceam".

"Nu pricep de ce dacă ţii cu FC Universitatea trebuie să urăşti pe CS Universitatea. S-a terminat cu astea, că dacă ai jucat la Dinamo, trebuie să antrenezi doar la Dinamo, de exemplu" (Ilie Balaci, fost component Craiova Maxima)

6 foste glorii ale Ştiinţei încorporează CS Universitatea în staff-ul administrativ actual: Corneliu Stroe, Pavel Badea, Gică Craioveanu, Ion Geolgău, Nae Ungureanu şi Silvian Cristescu

Dialogul săptămînii la Fanatik Show:

Balaci: "Craiova Maxima e singura echipă care-şi permitea să vîndă meciuri şi să cîştige campionatul"
Duckadam: "Eee, mai făceam şi noi la Steaua chestii de genul ăsta"

Balaci: "Ce-ai, mă, n-aţi pierdut vreo 3 ani nici un meci!"
Duckadam: "Trebuia să dăm şi noi un punct celor de la CFR, prin 1985, eram deja campioni. Dar m-am ambiţionat eu şi n-am vrut să las nimic să treacă. Era 2-0 la pauză pentru Steaua. Nea Imi m-a scos şi l-a băgat pe Stîngaciu. Era aşa vesel că joacă, intră pe teren şi-i zice Lăcătuş: "Ce te bucuri, mă prostule, că trebuie să iei două goluri?!". Pînă la urmă, s-a terminat 2-2".

ALTE ŞTIRI DESPRE LIGA SECUNDĂ:

Liga a doua trece la hibernare
Mîine are loc ultima etapă a ligii secunde, deşi iniţial fuseseră programate alte două etape din retur să se joace în 2013. Din cauza vremii nefavorabile şi a terenurilor proaste, FRF a anulat rundele respective, ce se vor disputa în 2014.

Ştiinţa, primul şi ultimul meci pe "Central"
FC Universitatea va disputa mîine, de la ora 17:00, meciul de campionat cu Minerul Motru chiar pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova. Va fi prima partidă după doi ani şi jumătate pe care Ştiinţa o va disputa acasă, dar, totodată, este şi ultimul meci, întrucît Primăria vrea să demoleze legendara arenă şi să demareze construirea unui nou stadion.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (41)
fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  30 Noiembrie 2013, 20:08
Postat de stresul_tau pe 30 Noiembrie 2013, 20:04

ilie stai in banca ta , ca te da muicelu in judecata. deja l-a dat in judecata pe chiron ca n-a intrat in pesti. urmeaza si ceatza le lista paratilor.

bine ca i-ai dat tu mesajul asta, sigur il citeste si te si asculta

stresul_tau
stresul_tau  •  30 Noiembrie 2013, 20:07
Postat de shogun_blue pe 29 Noiembrie 2013, 12:22

de unde frate 500??? a vazut toata lumea sambata cati suporteri au. 90% din ei au fost adusi cu autobuzele de pe la sate, iar o parte din ei au srigat si cu FC U craiova :)))))

cati ati fost azi la meci?....nici 500.) voi vorbiti?

stresul_tau
stresul_tau  •  30 Noiembrie 2013, 20:06
Postat de gynos7 pe 29 Noiembrie 2013, 14:22

o sa-l atraga si pe PELE si pe Maradona......!!!! Tot 2013 anul infiintarii ramane.....indiferent pe cine naiba mai atrag asa de poza.....

si fc avereafamiliei e infiintzata tot in 2013.....:)) a recunoscut muicelu la tv.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează