FOTBAL  »  LIGA 2  »  FLACĂRA FĂGET

Veron a venit în Banat! » Fratele starului argentinian va juca în liga a treia

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 05 august 2012 20:10

Fratele celebrului mijlocaş a semnat un acord cu Flacăra Făget, echipă care a promovat în liga a 3-a


Iani Martin, fratele mult mai cunoscutului Juan Sebastian Veron, a decis să încerce o aventură în România, după ce ultima parte a carierei sale s-a desfăşurat în Bolivia, în liga secundă. Mijlocaşul a surprins încă din start, cînd a părut deranjat de comparaţia cu fratele său. "Iani este Iani, iar Sebastian este Sebastian. Peste tot pe unde merg, prima întrebare este despre fratele meu. Îl apreciez foarte mult, a fost un jucător de top, dar destinele noastre sînt diferite.

I-am ascultat mereu sfaturile şi m-a îndemnat să muncesc mult mai mult pentru că altfel nu voi reuşi", a punctat Veron junior. Fotbalistul în vîrstă de 26 de ani a ajuns ieri la Timişoara împreună cu familia şi şi-a făcut rapid o scurtă caracterizare. "Cred că se poate spune că sînt caracteristici similare dacă facem o comparaţie cu Juan, pentru că ambii jucăm mijlocaşi defensivi. Eu mă simt însă foarte bine şi în benzi, unde pot da un randament la fel de bun", a explicat Iani Veron.

Încurajat de Liga I
Mijlocaşul argentian a explicat că a urmărit de mai mult timp campionatul românesc şi a demonstrat chiar că este la curent cu mai multe detalii din fotbalul autohton. "Eu am urmărit de ceva vreme campionatul românesc pentru că este unul care îmi place. Mi-au rămas în minte evoluţiile lui Fabbiani la CFR. Şi acum în aduc aminte de Hagi pentru că mi-a rupt inima la acel meci de la CM din 1994", a concluzionat Iani Martin Veron.

- 4 ani ani a jucat Juan Veron la Manchester United şi Inter Milano
- 2012 a fost anul în care mijlocaşul s-a retras din fotbalul profesionist

"Juan este acum în Italia şi mi-a spus că s-ar putea să tragă o fugă pînă în România"
Iani Veron, jucător Flacăra Făget

Victorie cu Szeged
Elevii lui Vali Velcea au învins formaţia maghiară FC Szeged 2011 într-o partidă care s-a jucat în Ungaria. Singurul gol al meciului a fost marcat de atacantul Szabolcs Szekely. "S-a consumat foarte multă energie în această partidă şi am avut multe lucruri de învăţat. Daminuţă, Poparadu şi Zăgrean au fost folosiţi din primul minut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
idi53
idi53  •  05 August 2012, 23:27

Flacara Faget a promovat editia trecuta in liga a3-a si anul acesta va juca la Timisoara!

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  05 August 2012, 21:16

in liga a 3-a a ajuns daminuta, marea speranta a fotbalului romanesc? :))) macar e coleg cu mitea?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează