FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSU CRAIOVA

Veste proastă pentru Rapid: licenţă refuzată şi la Apel! CSU Craiova anunţă: "Am primit licenţa pentru Liga 1"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 21:24

CSU Craiova a postat pe site-ul oficial un comunicat prin care anunţă că echipa a primit licenţa pentru Liga 1. Fără a publica nici un document, oltenii susţin că au primit undă verde din partea Comisiei de Licenţiere. Rapid aşteaptă la Apel să ia licenţa, dar conform surselor GSP, giuleştenii vor primi luni o veste proastă.

Iată comunicatul celor de la CSU:

"Clubul Universitatea Craiova a primit licenţa pentru a evolua în sezonul următor în prima ligă.

Vestea aşteptată de toţi craiovenii cărora le curge prin vene sânge alb-albastru a sosit: Ştiinţa lor are drum liber spre prima ligă. În această după-amiază, la ora 19:04, clubul nostru a primit comunicatul oficial din partea Comisiei de Licenţiere: Universitatea Craiova are dreptul de a evolua în prima ligă în sezonul competiţional 2014-2015. Universitatea Craiova îndeplineşte toate criteriile de licenţiere: sportiv, juridic, administrativ, financiar, de infrastructură.

Acum, nu ne rămâne tuturor decât să fim alături de alb-albaştrii în ultimele patru etape din play-off. Renaştem împreună!"

Rapid, fără licenţă!
Rapid a învins azi cu 2-1 pe FC Clinceni şi giuleştenii speră ca luni să fie anunţaţi că la Apel au primit dreptul de a juca în Liga 1. Dar conform surselor GSP, răspunsul pentru giuleşteni va fi unul negativ! Singura şansă pentru rapidişti este să se adreseze la TAS.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (193)
petrusm
petrusm  •  20 Mai 2014, 18:21

Minciuna MAI MARE NU EXISTA .ACEASTA CLONA=PLAGIAT=FACATURA =CSU CRAIOLGAPAUKER ,NU ESTE MEMBRU AFILIAT LA FRF .O COMISIE DE DISCIPLINA VA ANALIZA SI VA LUA O DECIZIE DUPA TERMINAREA PLY-OFF-ULUI .CINE ARE CURAJUL SA VOTEZE AFILIEREA ? ESTE DRUMUL CEL MAI SCURT SPRE BRUTARIA UNDE VA AJUNGE MITICA ,NASU, ASA CUM AU AJUNS CEI DE PE 4 MARTIE ...

viorescu
viorescu  •  19 Mai 2014, 20:50

"Vestea aşteptată de toţi craiovenii cărora le curge prin vene sânge alb-albastru" - s-o referi la cei care acum un an au zis clar ca nu vor o alta echipa? "Renaştem împreună" - nascarea mamii lor care i-a invatat...gunoaie politice... Oricum ma asteptam la o expremare de genul " Vestea aşteptată de toţi craiovenii de pe raza localitatii"...

mardark
mardark  •  19 Mai 2014, 10:39
Postat de bluelions pe 18 Mai 2014, 15:01

Bine inteles ca nu se refera la cei 100 de spectatorii platiti de la Sexione! OwO !!! Au avut 100 de personae in "galerie" in deplasare la Slatina =)))

owo voi nu aveti echipa owo! 0 specatori owo in deplasare owo!

Vezi toate comentariile (193)
Comentează