FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA B

"Victoria nebunilor!" » Reluare clasică pentru Liga a doua: încă două echipe retrase, o revenire spectaculoasă şi rezultate incredibile

Fotbaliştii Unirii au fost euforici la vestiare după victoria de excepţie // Foto: Facebook
Fotbaliştii Unirii au fost euforici la vestiare după victoria de excepţie // Foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:03

Aşa s-au numit, pe reţelele de socializare, fotbaliştii Tărlungeniului, care au ales să joace pe gratis tot returul. Şi au învins cu 4-0 la Pîncota! Echipa îşi anunţase dispariţia acum o săptămînă, după un control al Curţii de Conturi.

Cea mai clară victorie din prima etapă a ligii secunde de anul acesta a fost reuşită de Unirea Tărlungeni, 4-0 la Pîncota. Învingătoarea era, pînă alaltăieri, în categoria defunctelor, finanţarea din partea autorităţilor locale fiind întreruptă după un control al Curţii de Contruri!

Însă jucătorii, cu mici excepţii, s-au strîns şi au punctat că vor evolua pînă la finalul returului fără să fie plătiţi. Deşi deveniseră jucători liberi de contract!

Oficialii clubului au intrat în alertă şi, cu doar cîteva zeci de ore înaintea partidei din deplasare, au reuşit să relegitimeze 14 fotbalişti. Din lot fac parte foşti divizionari A, precum Sergiu Brujan, Remus Dănălache sau Răzvan Dâlbea, ultimul marcînd un hattrick!

300 de mii de lei primea Unirea de la primăria Tărlungeni pînă la controlul Curţii de Conturi

"Sper să terminăm campionatul! Le mulţumesc băieţilor mei, care formează un grup unit. Voiam doar să nu ne facem de rîs" ( Daniel Bona, antrenor Tărlungeni)

ÎNCĂ DOUĂ SÎNT "PA", SCORURI SURPRINZĂTOARE:

Adio de pe locul doi
Fortuna Poiana Cîmpina a oficializat, ieri dimineaţă, problemele din pauza competiţională. Echipa de pe locul doi din Seria B2 s-a retras, fiind a treia care nu încheie sezonul, după Slobozia şi Săgeata (exclusă). Oficialii formaţiei nu au fost de găsit în ultima vreme, iar lotul din tur a fost pus pe liber încă din luna ianuarie.

Metalul a venit la un punct!
Retragerea Fortunei a schimbat complet lupta pentru promovare. Dacă, înaintea etapei de ieri, diferenţa dintre liderul ACS şi Metalul Reşiţa era de 7 puncte, Metalul a venit la o singură lungime: timişorenii au stat, iar elevii lui Opriţa au primit încă 3 puncte în afara celor din victoria cu Bihor. Pierduseră în meciul cu prahovenii, pe care îl vor cîştiga la "masa verde" cu 3-0 (în toamnă se disputaseră 5 etape din acest retur, iar Metalul - Fortuna se încheiase 1-2).

Au scos un egal
Deşi au ameninţat că nu se prezintă la partida cu Dorohoiul, buzoienii au ajuns în nordul ţării şi au scos un 2-2. Alte rezultate surprinzătoare: Bacăul a pierdut la Baloteşti, 1-3 (B1), Oltul a învins la Mioveni, 1-0 (B2), iar outsidera Farul, deşi a rămas în inferioritate împotriva Berceniului, la 0-0, s-a impus cu 3-1!

Săgeata, oficial out
Fosta prim-divizionară nu s-a prezentat pentru a doua etapă la rînd şi a fost exclusă din campionat. Este a 14-a dispărută din echipele care au jucat în Liga 1 în ultimii 10 ani, după FCU Politehnica Timişoara, Poli Iaşi, FC Argeş, FC Universitatea Craiova, FCM Bacău, FC Vaslui, Unirea Urziceni, UTA, CS Otopeni, Inter Curtea de Argeş, Victoria Brăneşti, Voinţa Sibiu, Turnu Severin şi Corona Braşov.

5 borne pentru sezonul 2014-15
- Sezonul regulat se va încheia în weekendul 28-29 martie cu etapa numărul 22
- Primele 6 echipe ajung în play-off, restul în play-out, care vor începe în aprilie
- Nimeni nu retrogradează direct: locurile 10 ar urma să joace un meci de baraj, asta în cazul în care nu se va retrage nici o echipă pînă la final. Variantă puţin probabilă
- Formaţiile îşi pot depune dosarul pentru liga întîi în această lună
- Nu promovează decît locul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
intunerikuss
intunerikuss  •  02 Martie 2015, 03:02
Postat de gabryel28 pe 01 Martie 2015, 13:19

burlene ce ai facut pt fotbalul romanesc? esti si u o mizerie ca si ceilanti!

"ceilanti" esti tu,mah... :)

robert1205
robert1205  •  01 Martie 2015, 15:05

FC Voluntari vrea promovarea cu ce bani ?!?

valiza.epo
valiza.epo  •  01 Martie 2015, 14:37
Postat de gabryel28 pe 01 Martie 2015, 13:19

burlene ce ai facut pt fotbalul romanesc? esti si u o mizerie ca si ceilanti!

Burleanu nu poate repara, intr-un an, ce a demolat Mircea Sandu, cu gashka lui, in 20 de ani!! Nu ca ar fi capabil de asa ceva...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează