FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

Victorie clară pentru Rapid în prima partidă a verii

Foto: fcrapid.ro
Foto: fcrapid.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 18:10

Rapid a susţinut în această dimineaţă, la Rîşnov, primul joc de verificare din cadrul stagiului montan. Adversară i-a fost formaţia de Liga a IV-a CS Olimpic Cetate Rîşnov, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 3-0 (1-0), informează site-ul oficial al clubului.

Spaniolul Luque a deschis scorul în min. 12, cu un şut din afara careului, pentru ca Drăghia să apere un penalty, cu trei minute înaintea pauzei. Mitu a mărit avantajul în min. 70, iar Puşcaş a transformat o lovitură de pedeapsă (100) şi a stabilit scorul final.

Echipa antrenată de Florin Marin a început în formula: Drăghia – Raiciu, Robuste, Avrămia, V. Nicolae/cpt. – Luque, Moke, I. Popa – Martin, Embalo, Ganea.

În partea a doua, doar Drăghia a rămas în teren, fiind utilizaţi toţi ceilalţi jucători de cîmp: Venţer, B. Stancu, Oltean, Dumitrache, Bolozan, Puşcaş, Neculai, Dedu, Trandu şi Mitu.

Meciul s-a jucat cu doua reprize, a cate 60 minute fiecare.

Următorul meci de pregătire este programat pe 4 august, tot la Rîşnov (ora 18:00), cu CS Mioveni.

Citește și: EXCLUSIV Rapid nu se dezminte » Primele neînţelegeri pe axa Florin Marin&Burcă versus Moraru!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează