FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC BRAȘOV

Victorie surpinzătoare pentru FC Brașov » Elevii lui Țălnar i-au învins pe cei de la Sepsi OSK

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 16:31

FC Brașov s-a impus, oarecum surprinzător, în prima etapă a ligii secunde, scor 3-2 pe terenul "vecinilor" de la Sfântu Gheorghe. Pentru FC Brașov au marcat Istrati (2) și tânărul Paul Iacob, împrumutat de la Viitorul Constanța. Pentru Sepsi OSK a înscris o "dublă" veteranul Hadnagy.

Printre cei mai buni jucători ai "stegarilor" s-a aflat basarabeanul Sergiu Istrati, care a stabilit scorul pauzei cu o dublă. Atacantul a ajuns la Brașov la recomandarea amicului Romeo Surdu, care în așteptarea unui contract din străinătate se antrenează cu echipa sa de suflet.

"Istrati a fost o surpriză plăcută, iar pentru aceasta trebuie să îi mulțumesc lui Surdu, pentru că el ni l-a recomandat. Când mi-a spus că are o viteză mai bună decât el, m-a convins pe loc și se pare că nu i-a înșelat așteptările. Putem spune că e o surpriză această victorie, în condițiile în care avem câteva zile de antrenamente, dar ne prinde foarte bine la moral. Săptămâna viitoare va semna și Iulian Popa, sper să îl aducem și pe Lemnaru, plus câțiva jucători tineri, iar într-o lună ne vom pune pe picioare destul de bine" Cornel Țălnar, antrenor FC Brașov.

Pe de altă parte, moldoveanul Istrati a spus că se felicită că a ales Brașovul și speră să evolueze în "galben-negru" și în prima ligă:

"Mă bucur că am ajuns la FC Brașov. E greu, echipa sueră la capitolul pregătire fizivă, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Dar am arătat ca un grup unit, ne-am ajutat și am trecut cu bine peste acest prim test. Cu multă muncă, putem promova și sper să se întâmple acest lucru" Istrati, jucător FC Brașov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  07 August 2016, 10:08

Nu are nici o relevanta meciul castigat de Brasov..si asa vor ajunge in faliment si vor fi descalificati..nici jocul lor nu a fost convingatoare... Sepsi este o echipa noua,in formare,deci rezultatul nu este surprinzatoare...dar cu siguranta,Sepsi OSK va demonstra ca este o echipa buna,omogena,cu statut sigur in Liga 2.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close