FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL CONSTANŢA ÎN LIGA 1

VIDEO Bucurie anti-granzi » "Copiii" lui Hagi au sărbătorit promovarea cu scandări împotriva Stelei şi a lui Dinamo

+7   FOTO
"Ajax de România" s-a bucurat în stil Champions League

Articol de , - Publicat duminica, 03 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 03 iunie 2012 11:50

Străzile din micuţa localitate constănţeană Ovidiu sînt pline de fanii Viitorului. Fulare, tricouri şi şepci, toate în culorile alb-albastre.

Stadionul e plin, chiar dacă în el pot intra maximum 1.500 de persoane. Jumătate din tribuna a doua e ocupată de juniorii Academiei.
Promovaţi şi la egal, puştii Viitorului nu vor să-şi la revedere cu o remiză de la spectatorii care au fost alături de ei în cei doi ani de B. Dau drumul tîrziu la motoare, iar Puţanu (40), venit cu o calificare ratată de la Under 19, înscrie primul, cu capul, din careul mic. La trei minute de la reluare, vedeta Iancu majorează scorul.

Click aici pentru rezumtaul VIDEO al partidei!

"Botezul" campionilor
După 30 de meciuri, cu 17 KO-uri şi doar trei înfrîngeri, Viitorul este în Liga 1 şi poate începe fiesta. Se cîntă şi se dasează pe ritmurile lui Michel Telo, iar berea este risipită peste tot. Toată lumea petrece la bustul gol, nu lipsesc lăutarii. Se deschide şampania, nu e iertat nimeni de "botez", de la magaziner pînă la superba fată blondă de la bar. Antrenorul Cătălin Anghel are parte de o surpriză: e făcut fleaşcă de jucători cu un lighean plin de apă! "Bă, sînteţi nebuni?". "Nu, sîntem în A", răspund în cor fotbaliştii, aplaudînd frenetic.

Petrecerea jucătorilor din vestiar a fost întreruptă brusc de Gică Hagi, care a ţipat la jucătorii săi, după ce aceştia au scandat trivialităţi la adresa granzilor bucureşteni, Steaua şi Dinamo. "Mai încet, se aude de afară! Ce înseamnă asta?", a ţipat Hagi, trîntind nervos uşa vestiarului.

Petrecere modestă
Se pleacă apoi cu cîntec spre hotelul lui Hagi din Mamaia. Totuşi, în ciuda euforiei, petrecerea este una reţinută. Caşcaval cu piept de pui şi cartofi prăjiţi, plus cîteva prăjituri, slabe în calorii. Nu lipsesc băuturile alcoolice, dar jucătorii stau departe, preferînd apa plată şi sucurile naturale. Petrecerea se termină rapid, după doar o oră. Chiar dacă piscina resortului le face cu ochiul, constănţenii preferă să se retragă spre case.

Hagi, antrenor?
După ce în ianuarie a anunţat că, în cazul promovării, va fi noul "principal" al echipei, Hagi a fost mai reţinut ieri. "Nu ştiu ce vom face, rămîne de văzut. Noi vom trece la treabă chiar de săptămîna viitoare, urmînd să creionăm strategia pentru sezonul viitor, inclusiv la capitolul întăriri", a menţionat Hagi la conferinţa de presă.

"E pentru prima dată în viaţa mea cînd am avut cele mai mari emoţii. Greul de aici începe, trebuie să luptăm ca să rezistăm"
Gheorghe Hagi

"Experienţa lui Hagi ne-a ajutat să promovăm! E o zi mare pentru noi, dar trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt"
Cătălin Anghel, antrenor Viitorul

"Am crezut în proiectul lui Hagi de acum 3 ani! Sînt fericit că i-am ajutat, chiar dacă mi s-a spus să nu joc în Liga B"
Nicolae Dică, atacant Viitorul

"Promovarea e cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Nu mă gîndeam niciodată că voi juca în Liga 1"
Aurelian Chiţu, atacant Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
blaur
blaur  •  08 Iunie 2012, 05:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa plece din tara cei care il jignesc pe Hagi. Aia nu sunt romani

blaur
blaur  •  08 Iunie 2012, 05:36

Bravo lui Hagi si fotbalistilor Viitorului Constanta. Merita respect pentru munca lor

nemonyta
nemonyta  •  05 Iunie 2012, 12:05
Postat de romanderoman pe 03 Iunie 2012, 12:56

In Cluj a venit CFR! La Iasi este CSM ! Craiova vrea GazMetan Severin ! Constanta e cu Viitorul ! CE se intampla cu U, POLI IASI, FARUL SI STIINTA ?

iasi-ul o sa isi recupereze palmaresul (vorba vine) si probabil se schimba iar in poli iasi. la U sunt sigur ca se va gasi o solutii, au foarte multi fani si un stadion superb, sigur o sa apara un investitor. craiova.. e o parte din istorie si probabil pana la urma o baga cineva inapoi in fotbal, dar de jos tare...oricum, in cativa ani, U Craiova e iar in prima liga. farul...nu stiu ce sa zic, daca baietii nu au treaba cu fotbalul, ajung acolo unde e locul :-??

Vezi toate comentariile (49)
Comentează