FOTBAL  »  LIGA 2  »  ASU POLI TIMIȘOARA - UTA ARAD 2-1

VIDEO Derby-ul Ligii a 2-a s-a lăsat cu bătai și cu eliminări! Doi jucători trimiși la cabine și incidente în tribune la ASU Poli Timișoara - UTA Arad 2-1

Foto TV Digi Sport
Foto TV Digi Sport

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 16:42

Arbitrul partidei ASU Poli Timișoara - UTA Arad, scor final 2-1 (goluri Predescu 1, Bilia 62, respectiv Asani 9) , Adrian Illyeș, a arătat două cartonașe roșii la aceeași fază în derby-ul etapei a 12-a din liga secundă.

Ioan Mera (ASU Timișoara) și Marius Curtuiuș (UTA) au fost trimiși la cabine în minutul 49, după ce jucătorul bănățenilor l-a faultat pe arădean și tot el a sărit la bătaie. Curtuiuș a ripostat și ambii jucători au fost eliminați.

Momentele tensionate s-au simțit încă de la pauză, când suporterii celor două formații s-au luat la bătaie în tribunele stadionului Dan Păltinișanu.

O parte a galeriei arădene a alergat spre tribuna a doua, după ce au trecut de două garduri despărțitoare.

Suporterii vizitatori au părut să-i atace pe o parte a fanilor timișoreni aflați în acel sector. Câteva zeci de secunde cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare. Incidentele s-au derulat rapid și mai mulți spectatori aflați la tribuna a II-a au ripostat. Între timp un grup masiv de ultrași din Peluza Sud se pregătea să ajungă în zona cu scandal.

La vederea jandarmilor care se pregăteau să intervină, fanii arădeni au făcut cale întoarsă după ce au ajuns pe coronament chiar aproape de masa presei. În incidentele haotice se pare că un suporter vizitator a fost lovit mai rău, dar nu a fost nevoie de intervenția ambulanței.

"Scena" s-a încheiat cu o serie de suporteri ai gazdelor care le-au promis de la gard răzbunare rivalilor, ajunși între timp în sectorul destinat lor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  16 Octombrie 2017, 00:15

Au aratat astia pe digi imagini . Au batut aradenii druckeria" ca la fasole !

831959706877275
Cristian Baltaru  •  15 Octombrie 2017, 21:23

Arădenii sunt crișani,fiindcă fac parte din Crișana(Bihor+Arad). :) :) :) :) :) Asta a uitat să scrie în,,minunatul''său articolaș ziaristul respectiv. :) :) :) :) :)

cubicmeter
cubicmeter  •  15 Octombrie 2017, 20:31

Distinsul ziarist, ca sa diferentieze geografic cele doua echipe, ne informeaza ca timisorenii sunt banateni iar adversarii lor, mai modesti desigur, doar aradeni. Sa intelegem atunci ca rivalitatea este marcata si de apartenenta aradenilor la o zona geografica necunoscuta/nedefinita ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează