FOTBAL  »  LIGA 2  »  ROMÂNIA

VIDEO Dumitru Dragomir a dezvăluit cum s-a făcut un blat în România: "Așa a fost aranjamentul! A fost ideea mea genială"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 20:22

Dumitru Dragomir a povestit cum a aranjat un meci pe vremea când era conducător la Scornicești în Divizia B. Fostul șef al LPF a făcut dezvăluirile la câteva luni după Revoluție, înainte să se înființeze Liga Profesionistă de Fotbal.

"Scornicești juca cu o echipă din Slatina. Această echipă pierdea toate meciurile cu 3-0. Dacă Scornicești pierdea meciul cu ei, cu 3-0, nu mai promova în B și promova Flacăra Moreni. Aveau nevoie de golaveraj. Nu știa nimeni ce să facă și am venit eu, profesionistul.

Le-am zis să ia carnetele de la Metalurgistu Slatina, găsim aici în Scornicești 11 tineri, îi punem să joace pe carnetele celor de la Slatina, noi nu facem contestație că suntem echipa care jucăm cu ei, le dăm oricât și se consemnează rezultatul. Nu știe nimeni, nici arbitri, nimeni. A fost ideea mea, genială idee. S-au dus, au luat carnetele pentru o sumă infimă, am găsit noi pe unii prin Scornicești care mulgeau vacile, brăzdari, lăptari, unii care vindeau gogoși, i-am îmbrăcat în echipament și au început jocul. Eu eram în probă de angajare la Scornicești.

La pauză, la 2-0 s-a întâmplat ceva incredibil. Ei puseseră mașini din 30 în 30 de kilometri, că stațiile de atunci nu băteau mai mult și un milițian, în loc să zică 2-0, a zis că este două - zero, al nostru a înțeles 9-0 și s-a cerut să dea 18 goluri peste și așa s-a făcut 18-0 și râsul României. Dar, de fapt, acest 18 - 0 a fost un aranjament. Așa a promovat Scornicești în Divizia B", a dezvăluit Dumitru Dragomir în emisiunea Replay de la vremea respectivă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
1140719152644304
Isai Mircea Alexandru  •  25 Martie 2017, 20:40

un nenorocit ,care a dus fotbalul la pierzanie! si ... zburda linistit ...!!

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  25 Martie 2017, 19:43

Un hoț, recunoaște că a fost hoț, și se laudă !!! Noi restul ,,proștilor,, se pare că ne merităm soarta !!!

blatistu49
blatistu49  •  25 Martie 2017, 15:02

la Brutarie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close