FOTBAL  »  LIGA 2  »  BARAJ DE PROMOVARE

VIDEO Echipele de tradiție din România, tot mai aproape de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc » Rezultatele înregistrate în barajul pentru promovare

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 20:10

Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Farul și Oțelul Galați sunt echipele de tradiție care au disputat sâmbătă prima manșă din barajul pentru promovarea în liga a treia.

Petrolul Ploiești a câștigat cu 3-0 în deplasarea de la Dentaș Tărtășești, într-un meci în care peste 1.500 de fani ai "lupilor" și-au încurajat echipa de pe marginea terenului (detalii+foto AICI).

Toader, Prunescu și Popescu au marcat pentru petroliști, care sunt la un pas de accederea în liga a treia, la doar o zi după ce echipa a câștigat licitația pentru cele 6 mărci ale vechii echipe.

"U" Cluj s-a impus pe teren propriu cu un zdrobitor 8-0 în fața celor de la FC Lăpușul Târgu Lăpuș, într-o partidă jucată pe Cluj Arena la care au asistat 3.500 de suporteri clujeni.

Dorin Goga a marcat de patru ori, Brian Lemac a reușit o "dublă", iar ceilalți doi marcatori ai Universității au fost Hâmpea și Takacs.

Farul Constanța a câștigat la scor deplasarea cu echipa tulceană Pescărușul Sarichioi Jr., scor 7-2, după ce a condus cu 2-0 încă din minutul 5.

Alexandru Grigoraș a marcat de trei ori, fostul stelist Dorel Zaharia a înscris de două ori, iar Florea și Măgureanu au completat tabela în dreptul constănțenilor.

Oțelul Galați a pierdut surprinzător în deplasarea cu gruparea ieșeană Unirea Mircești, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost înscris de Cătălin Scrab.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, pe 24 iunie, de la ora 17:30.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Iunie 2017, 08:58

Nu mai plangeti pe la morminte straine! Echipele aste "de traditie" se vor zbate prin ligile II si III, speramnd ca, undeva-candva, se va gasi un investitor potent acre sa le sustina. In nadejdea suporterilor, slabe sperante! Chiar nu ati inteles ca "traditia" nu mai afce doi bani fata de sumele care se vehiculeaza in sportul romanesc? In afara de faptul ca nu exista suportul material, nici baza de antrenament nu va va permite sa aspirati, in ultimii 10-15 ani, la Liga I.

805573266178890
Vlad Vladimir  •  18 Iunie 2017, 03:52
Postat de valyomanyd pe 17 Iunie 2017, 21:35

Foarte simplu, celelalte competitoare au fost mai slabe ! :)))

Nu cred ca neaparat s-au prezentat lamentabil. Pur si simplu echipele de traditie au fosti jucatori in vreme ce restul sunt doar amatori. Pomeneai de cei de la Targu Lapus... 4 din golurile Universitatii Cluj au fost înscrise de Dorin Goga. Dorin Goga, la cei 32 de ani, are loc aproape la orice club din Liga 1. Pe lângă Goga, in primul 11 au mai jucat si Abrudan (33 de ani) si Giurgiu (34). Alti doi jucători care ar mai putea juca un an doi in Liga. Si atunci? Nu e normal sa fie mult peste o echipa de amatori?

140460513175597
Noi Suntem Farul  •  18 Iunie 2017, 02:05

primiti din partea clubului SSC Farul de 2 luni in fiecare saptamana cate un e-mail, pacat ca nu ati gasit sa puneti o poza sau un clip de la meciul Pescarusul-SSC Farul. Echipa noastra a avut 500 de suporteri in aceasta deplasare. Va asteptam la meciul de acasa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează