FOTBAL  »  LIGA 2  »  SCANDALUL PARIURILOR

VIDEO Rușii au publicat imaginile: secvențe de tot râsul din meciurile unei formații românești anchetate de UEFA pentru blaturi!

Articol de , - Publicat marti, 18 octombrie 2016 00:00

Două rapoarte ale forului continental acuză Academica de meciuri trucate pentru pariuri, inclusiv în cantonamentul din Austria.

Ieri s-a consumat un nou termen în "Dosarul Academica Clinceni", cu meciuri trucate pentru pariuri, la Comisia de Disciplină FRF. La audieri a fost chemat fostul preşedinte al clubului, Bogdan Apostu, care a fost înlocuit pe 15 martie cu Omar Sacfuro, un avocat italian.

Academica a fost condusă de atunci de "vicele" Alexandru Dragomir, care a fost confruntat ieri cu Apostu, la Disciplină. Dragomir a fost denunţat de Andrei Marinescu, portar la Clinceni, că i-a cerut să nu-şi apere corect şansele într-o partidă în care urma să se înscrie multe goluri.

 

ATENȚIE LA PENALTYUL DE LA MINUTUL 01:49! :D

 

Poliţia austriacă a venit la cantonament

Cazul de la FRF e susţinut şi de două rapoarte UEFA, care sesizează nereguli la meciuri din campionatul trecut, dar şi la cele din străinătate. Surse autorizate vorbesc despre jocuri trucate pentru pariuri şi în cantonamentul pe care Academica l-a făcut în vară, în Austria, la Lutzmannsburg, unde a fost cazată la un hotel de 4 stele!

Rezultate: 0-3 cu Vasas (Ungaria), meci care n-a apărut pe site-ul clubului!, 0-6 cu Amkar Perm (Rusia), unde apărarea ilfovenilor s-a întrecut în gafe, unul dintre fundaşi provocând un penalty, henţ în careu, deşi a sărit singur la o minge!, 1-2 cu Skalica (Slovacia) şi 0-4 cu Zlate Moravce (Slovacia).

"După întâlnirea cu Amkar, poliţia din Austria a făcut o descindere în cantonamentul echipei. A verificat telefoanele mobile, tabletele, laptopurile lui Andrei Niţu, fundaş central, Laurenţiu Venţer, fundaş dreapta, dar şi pe al vicelui Dragomir. Jucătorii au şi lipsit de la antrenament a doua zi. Dragomir a strâns echipa şi le-a spus că nu e nimic, să stea liniştiţi, că cineva din ţară încearcă să le facă probleme", au spus sursele Gazetei.

Un alt "amănunt": Niţu a fost coleg de echipă cu Alex Dragomir la Otopeni şi la Buftea, club unde li s-a alăturat şi Venţer. Tot sursele GSP au comentat: "Curios! După ce în sezonul precedent jucătorii nu fuseseră plătiţi cu lunile, în vară au făcut acest cantonament în Austria. Cu ce bani?".

15goluri a primit Academica în 4 amicale din Austria, în vară. Singurul gol marcat a fost un autogol

2012e anul în care Niţu, Venţer şi Dragomir au ajuns ca jucători la Buftea. Dragomir jucase un meci pentru Dinamo în 2003-2004, când alb-roşiii au luat titlul

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  18 Octombrie 2016, 15:47
Postat de jalabert pe 18 Octombrie 2016, 15:30

toti cei care baga la pariuri nu au logica nici cat un curcan din motivele expuse in comentariu anterior.

sa nu exageram...sunt oamenii si oamenii...oare care baga pentru castig si oameni care baga pentru distractie :)

arsenie_b
arsenie_b  •  18 Octombrie 2016, 15:46

omar "sacfuro"??? :)))) adica fura cu sacul, sau cum..

jalabert
jalabert  •  18 Octombrie 2016, 15:30

toti cei care baga la pariuri nu au logica nici cat un curcan din motivele expuse in comentariu anterior.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează