FOTBAL  »  LIGA 2  »  REMEMBER FC U CRAIOVA

VIDEO "Să ne-o amintim, ca să știm sigur ce au ucis" » Clip emoționant: drama Științei spusă în 3 minute

Oblemenco în acțiune într-un Craiova - CFR Cluj din '73. Pe 1 septembrie s-au împlinit 19 ani de la moartea
Oblemenco în acțiune într-un Craiova - CFR Cluj din '73. Pe 1 septembrie s-au împlinit 19 ani de la moartea "Tunarului"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2015 17:40

Suporterii alb-albaștri parcă au fost blestemați să trăiască numai din amintiri în ultimele două decenii

După eventul din '91, cînd n-au mai fost rezultate, se făcea mereu referire la trecut, anii '80, la performanțele uriașe ale Craiovei Maxima.

Apoi a lovit meteoritul FRF și echipa a avut soarta dinozaurilor. Dezafiliată de o decizie a Comitetului Executiv în 2011, Știința nu mai există în fotbal de două sezoane și jumătate. 

Ultimul start de campionat al legendarei echipe oltene a fost în campionatul 2013-2014 al ligii secunde. S-a încercat un start de la zero, dar banii au ajuns doar pentru prima jumătate a stagiunii și apoi a venit falimentul.

Monologul lui Marius Mitran în cadrul emisiunii Replay spune drama Universității în 3 minute. Un clip emoționant pe care nici un fan care a rămas loial echipei deținătoare a palmaresului alb-albastru nu are voie să-l rateze:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
bdgeorge
bdgeorge  •  16 Septembrie 2015, 04:20
Postat de magura pe 15 Septembrie 2015, 21:43

Cine te-a pacalit cand ti-a spus ca era cea mai frumoasa echipa din fotbalul romanesc? :))))))))) Poate din oltenia, caci din fotbalul romanesc, cea mai frumoasa echipa care a fost este si va fi, se numeste RAPID BUCURESTI. Mai documenteaza-te inainte sa faci afirmatii!

pe bune esti simpatic...... nu am mai ras demult asa de bine..

adianghelescu
adianghelescu  •  15 Septembrie 2015, 23:28
Postat de ottonelu pe 15 Septembrie 2015, 20:12

A propos Craiova maxima: Silviu Lung senior a produs un accident de mașină în care din vina lui a omorât un om nevinovat! Ce se împlântă? Hai, craiova maxima, hai, ce s-a întâmplat cu SIIILVIIIU LUUUUNG, dezastrul de la Kosice!? Lung e groparul și al naționalei de la Italia 90, nu numai al omului ala pe sosea!

vorbeste si nea ion ca si el e om pentru craiova maima in europa la vremea respectiva au ars toti suporterii adevarati ai fotbalului romanesc

201.
201.  •  15 Septembrie 2015, 22:42

Al 91-lea craiovean,ai citit bine articolul?Daca nu,iti reproduc ce e scris mai susin articol:"Suporterii alb-albaștri parcă au fost blestemați să trăiască numai din amintiri în ultimele două decenii. După eventul din '91, cînd n-au mai fost rezultate, se făcea mereu referire la trecut, anii '80, la performanțele uriașe ale Craiovei Maxima. Apoi a lovit meteoritul FRF și echipa a avut soarta dinozaurilor. Dezafiliată de o decizie a Comitetului Executiv în 2011, Știința nu mai există în fotbal de două sezoane și jumătate. Ultimul start de campionat al legendarei echipe oltene a fost în campionatul 2013-2014 al ligii secunde. S-a încercat un start de la zero, dar banii au ajuns doar pentru prima jumătate a stagiunii și apoi a venit falimentul." Deci ai retinut?Dezafiliată de o decizie a Comitetului Executiv în 2011, Știința nu mai există în fotbal de două sezoane și jumătate. Ultimul start de campionat al legendarei echipe oltene a fost în campionatul 2013-2014 al ligii secunde. S-a încercat un start de la zero, dar banii au ajuns doar pentru prima jumătate a stagiunii și apoi a venit falimentul.Ce vrei mah mai clar de atat?Clona ta e pishwasser,nu e Stiinta pe care o credeti si cu care va laudati.Poate va intra in cap o data pt. totdeauna si tie,si lui 3003 ala,parca ar fi numar de tren, si lui 76 pana(restul suporterilor indiferent ai carei echipe din Romania sunt stiu care este Stiinta sau ulterior legendara Universitatea Craiova cu palmaresul ei)care e ad

Vezi toate comentariile (25)
Comentează