FOTBAL  »  LIGA 2  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - UTA 3-1

VIDEO Să vină Voluntariul! Dunărea Călărași a surclasat-o pe UTA, 3-1, după un meci în care a avut trei bare și nenumărate ocazii

Articol de - Publicat joi, 02 iunie 2016 00:00

Părerea generală pare să fie una singură: "Orice echipă se va califica din barajul ligii secunde nu va avea nicio șansă contra Voluntariului pentru a se califica în Liga 1". Cu toate acestea, Florin Marin și-a făcut temele și a văzut meciul din tribune.

Probabil nu a plecat prea liniștit de la meci. Partida a avut un ritm nebun! E greu de spus dacă echipele au jucat bine sau din cauză că ambele sunt slabe a existat această viteză, însă impresia lăsată a fost una foarte bună. Gazdele au jucat incredibil. Au marcat de două ori prin Valentin Alexandru, un vârf ce poate face pasul fără probleme către Liga 1, dacă nu la Călărași, atunci echipele ar trebui să se intereseze de el. Au avut alte nenumărate ocazii și ar mai fi putut puncta de câteva ori.

Click aici pentru VIDEO!

De la arădeni, Denis Man e cu siguranță omul de urmărit. Este un jucător de profil ofensiv senzațional cu mingea la picior, cu o viziune de joc superbă și cu reale calități în fața porții. Atenție, are doar 17 ani! El a fost cel care i-a pasat superb, pe culoar, lui Sorin Strătilă.
Oaspeții erau mulțumiți să piardă cu 1-2, iar gazdele au forțat. Kanda a scăpat singur în centru, după o lansare senzațională și l-a lobat perfect pe Miron.

Dacă scorul de 3-1 nu este unul destul de concludent, jocul trupei lui Mihalcea, mult superior arădenilor, îi transformă în favoriți cerți pentru returul de sâmbătă și, poate, mai echilibrează balanța mult înclinată în favoarea celor de la Voluntari pentru Liga 1.

Dunărea Călărași - UTA 3-1

Au marcat: V. Alexandru (4, 45), Kanda (81) / Strătilă (43)

Dunărea Călărași: C. Lungu - Țenea, B. Panait, M. Popescu, S. Matei - Vădrariu (V. Balint, 32, V. Andrei, 82), Sg. Popescu, Kanda, Alami (M. Chițu, 90+3) - Al. Stoica, V. Alexandru. Antrenor: Adrian Mihalcea.

UTA: B. Miron - D. Covaci, Al. Manea, Botiș, Burlă - Strătilă (C. Rus, 72), Chindriș, I. Tănase (Jorza, 63), Copil - Man, Curtuiuș. Antrenor: Roland Nagy.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1716344988618404
Marius Nastasa  •  04 Iunie 2016, 20:41

domnule ISPAS... frumos ar fi daca mataluta ai scrie acum un articol despre surclasare...si sa masori bine literele cand scrii articole...*** si celelalte care nu au nici in clin nici in maneca cu sportul ar trebui sa invete domnii jurnalisti ca mingea e rotunda, barajul este jucat doar cand se termine ambele partide....pe site la uta mi-ar place sa citesc scris de dvs ...FELICITARI...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1636051316609667
Tatar Domnica  •  02 Iunie 2016, 20:07

stiu ca [pupati in cur tot ce inseamna *** capitala si imprejurimi dar de cand un scor de 3-1 e...surclasare?Voi sunteti surclasati ca ...oameni,ca ziaristi ca...NIMENI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  02 Iunie 2016, 13:07

Surclasare la scorul de 3-1? :))))) Asta-i tareeee....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close