FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL - DUNĂREA CĂLĂRAȘI

VIDEO Scene incredibile la Farul - Dunărea Călărași » Portarul constănțenilor lovit în figură de un suporter

FOTO: Captură Dolce
FOTO: Captură Dolce

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 20:10

Farul a fost zdrobită de Dunărea Călărași pe teren propriu, scor 2-6. Dar nu asta a fost cel mai rău lucru pentru constanțeni. Un moment șocant s-a petrecut în prelungirile partidei.

Unul dintre suporterii Farului a intrat pe teren și l-a lovit pe Alexandru Gudea, portarul gazdelor, care a greșit grav la mai multe reușite ale oaspeților.

Goalkeeperul a ripostat, a năvălit peste fanul pe care cei responsabili cu paza încercau să-l imobilizeze și a încercat să-l lovească și el. Alexandru Tudor a decis să-l elimine pentru acest gest.

VEZI VIDEO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
benaflek
benaflek  •  05 Decembrie 2015, 11:43

tudore daca ai dat un rosu de ce nu ai aplanat conflictul? sa iei tu pumnii in bot si apoi sa dai rosu dementului? ca el a lovit primul? ma tudore ma tu in capul tau te crezi smecher dar esti un ratat ma tudorica.***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boca1
boca1  •  05 Decembrie 2015, 10:35
Postat de antiziaristi pe 05 Decembrie 2015, 01:07

si pentru asta trebuia lovit? asta reiese din spusele tale..ca a fost cam,,blat,, si ca de aceea l-a lovit ,,suporterul,,.

Urmareste rezumatul meciului si o sa vezi ca de fiecare data acest portar a avut grija sa ii bage in meci pe cei de la Dunarea. https://www.youtube.com/watch?v=q6em2QadYBQ

1526303557662280
Zuzu Piciu  •  05 Decembrie 2015, 08:22

Blat! Blat! Blat! Ar trebui excluse Farul si Calarasi din campionat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează