FOTBAL  »  LIGA 2  »  VIITORUL CONSTANŢA - DUNĂREA GALAŢI 4-1

Viitorul zîmbeşte! » Băieţii lui Hagi s-au impus clar în prima etapă din Liga B

Cristocea a fost cel mai bun jucător de pe teren al Viitorului
Cristocea a fost cel mai bun jucător de pe teren al Viitorului

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 10:47

Trupa lui Hagi s-a instalat pe primul loc în Seria 1 după debutul perfect de ieri: 4-1 cu Dunărea Galaţi.

La mare lumea se distrează de mai bine de două luni. Echipa Regelui Hagi a început distracţia abia ieri, cu patru goluri care i-au adus primele puncte în actualul sezon. Cristocea a arătat în minutl 16 că e fotbalist după ce a preluat superb şi a înscris cu un şut plasat. După patru minute, Albu a punctat şi el din şase metri după o fază superbă a constănţenilor. La cei 31 de ani pe care-i are, Vasilică Cristocea (31) a executat impecabil o lovitură liberă de la 17 metri, care l-a lăsat spectator pe Pîrvu şi şi-a trecut din nou numele pe tabelă. Fostul stelist Ninu (45) a reuşit un lob fantastic de la 40 de metri, iar constănţenii aveau victoria asigurată încă de la pauză!

Slab la reluare
Viitorul a lăsat-o mai moale în repriza secundă, ţinînd cont şi de căldura de afară. Elevii lui Tănase au reuşit să marcheze golul de onoare, dar nu printr-un jucător de-ai lor. Cioinac a executat o lovitură liberă, iar Larie (68) a trimis mingea în proprie poartă. Marea cîştigă duelul cu Dunărea, iar Academia se pregăteşte de derby-ul cu rivala Farul Constanţa.

"O victorie importantă, muncită. Avem un lot valoros, luptăm pentru a promova în Liga 1" (Vasilică Cristocea, mijlocaş Viitorul)

"A fost un meci dificil pentru noi, ne-am făcut viaţa uşoară, am marcat repede. Avem multe bătălii de cîştigat" (Cătălin Anghel, antrenor Viitorul)

Vezi AICI toate rezultatele din prima etapă a Ligii a 2-a

Viitorul Constanţa - Dunărea Galaţi 4-1 (4-0)
Au marcat: Cristocea (16, 31), Albu (20), Ninu (45) / Larie (68 - ag)

Viitorul: C. Costea - Ninu, Turcu, Bejan, Onicaş - Larie, Albu, Al. Lazăr (Cureteu, 64), Cristocea (V. Păcuraru, 69) - A. Chiţu, Pantelie (Hertu, 46). Antrenor: Cătălin Anghel
Dunărea: B. Pîrvu - D. Popescu, D. Cristescu, Velescu, Al. Avram (Bostan, 46) - Cîrjan, Bîrlădeanu (I. Enache, 67), Valentin Munteanu, Cioinac - M. Marin, Cucu (Al. Cristea, 81). Antrenor: Viorel Tănase

POLI TIMIŞOARA

Goga făcut praf de Iancu!

Patronul timişorenilor, Marian Iancu, şi-a criticat jucătorii chiar şi după victorie cu 2-0 în faţa lui FC Bihor. "Goga joacă atunci cînd are chef la Timişoara. Are chef de glume şi de jucat fotbal joacă altă dată. Goga, marele Goga n-a fost în stare să dea gol în Liga a II-a. Dacă el crede că o să mai plece vreodată de la Timişoara în stilul ăsta se înşală!", a spus Iancu. (Adrian Bucur)

GLORIA BISTRIŢA
Deranjat de rezultat
Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Nicolae Manea, a vorbit ieri în direct la Radio GSP, despre partida pe care formaţia sa a încheiat-o la egalitate, 1-1, împotriva Chindiei Tîrgovişte. "Nu sînt deloc mulţumit de rezultat. Obiectivul nostru este promovarea, altfel plecam toţi de la echipă. Am jucători care au ajuns să fie cu nasul pe sus înainte meci", a punctat antrenorul. (Răzvan Luţac)

FCM BACĂU
Pumni şi scandal
Moment penibil ieri la meciul de la Bacău contra Farului. Jucătorul Farului, Nicolae Buzea, s-a prăbuşit pe teren în timpul partidei, imediat au intervenit brancardierii care l-au transportat la margine. Însă înainte de a-l aşeza, unul dintre aceştia a scăpat targa. Imediat, constănţenii s-au repezit să-l pedepsească pe omul de ordine şi s-au împărţit pumni cu dărnicie chiar lîngă arbitrul Andrei Chivulete. Singura decizie a "centralului" a fost aceea de a-l elimina pe omul de ordine. (Cătălin Barzaghideanu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
raul4steaua
raul4steaua  •  21 August 2011, 09:44

Hai Viitorul !

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  21 August 2011, 07:11

nu!! maxim 3

falco
falco  •  21 August 2011, 01:30

Campioana Romaniei in maxim 5 ani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează