FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID - CFR SUCEAVA 5-1

Viorel Moldovan atrage atenţia: "DNA să arunce un ochi la ce se întîmplă!" De ce se teme

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 09:55

Rapidiştii se tem de blaturi în finalul de sezon al ligii secunde. Viorel Moldovan susţine că actualul sistem cu play-off, în care se iau în calcul doar rezultatele directe din meciurile din campionat, poate naşte jocuri de culise.

Jocuri de culise au fost şi pînă acum. Chiar ar trebui multă atenţie din partea celor de la DNA, să arunce un ochi la ce se întîmplă în liga a doua.

Sistemul e catastrofal din punctul meu de vedere, mai ales că sînt doar trei echipe din play-off care şi-au depus dosarul de licenţiere. Aceste echipe vor judeca lupta pentru promovare şi este păcat”, a declarat Moldovan, potrivit Digi Sport.

Din Seria I a ligii a 2-a, doar Rapid, CSMS Iaşi şi FC Clinceni şi-au depus dosarul de licenţiere pentru Liga 1.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
magura
magura  •  10 Aprilie 2014, 16:38
Postat de alexbibirica1 pe 10 Aprilie 2014, 13:38

Iasi si Clinceni vor juca in liga 1

Jura-te!!!

dihorul
dihorul  •  10 Aprilie 2014, 16:26
Postat de valah7mai1986 pe 10 Aprilie 2014, 14:10

Articolul 19 ROAF Alin 4 b) în cazul în care clubul care nu a obținut licența este un club care a promovat din Liga a 2-a, locul vacant va fi ocupat de echipa clasată pe locul 3 în Liga a 2-a sau – dacă aceasta nu obține licența/nu dorește să participe – de următoarea echipă clasată în campionatul Ligii a 2-a ( în seria din care provine clubul care nu a obținut licența ) și care deține licență. Competenţa luării deciziei privind ocuparea locurilor vacante aparţine Comitetului Executiv al FRF, la sesizarea Direcției Licenţe şi Afilieri.

Adica hotareste o comisie, in ciuda rezultatelor de pe teren, cine merita in A. Daca esti varza si pe ultimul loc, dar ai licenta.... Poti merge in A sa faci puncte pentru protejati... Frumos!

dihorul
dihorul  •  10 Aprilie 2014, 16:23

Asta oricum e o prostie, atata timp cat nu toate echipele calificate in play - off nu au cum sa intre in A. La ce dracu` mai joaca in paly-off daca scopul acestuia nu le intereseaza???? Acest experiment a esuat, nu isi mai are rostul. Ori joaca intre ele echipele care pot sa se califice ori se tine cont de rezultatele din campionat, ca si pana acum. Are dreptate Modovan. Vertical si corect!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează