FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

Vremea proastă sperie echipele din Liga a 2-a! Mai multe cluburi cer amânarea partidei

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 18:26

Patru etape de campionat ar mai avea de oferit eșalonul secund pe finalul acestui an. Pe lângă cele două runde finale ale turului sunt programate și primele două jocuri din partea secundă a competiției.

Cum vremea se înrăutățește și multe echipe acuză, justificat, starea precară a câmpurilor de joc, oficialii Academicii Clinceni cer suspendarea disputării celor două etape din retur.

"Nu înțelegem rațiunea pentru care am mai juca alte două etape. Am acorda, poate la timp, și răgaz echipelor care se confruntă cu mari probleme să caute rezolvarea situațiilor respective. Vom face, în acest sens, o hârtie către FRF", a punctat Vali Budeanu, vicepreședintele grupării ilfovene.

”Și noi am fi de acord cu o astfel de măsură. Vom susține un demers de acest gen”, a punctat și Dumitru Olteanu, președintele Comitetului Director al CS Mioveni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close