FOTBAL  »  LIGA 2  »  “U” CLUJ

Zboară “U”!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iunie 2008 00:00

Compania Oncos, care se ocupă printre altele de comerţul cu pui, este de ieri noul proprietar al “şepcilor roşii”.

S-a decis. Compania Oncos este noul proprietar al clubului Univer­si­tatea Cluj. Consilierii locali clujeni au aprobat ieri în unanimitate ca pachetul majoritar de acţiuni scos la vînzare, 55,84 de procente, să fie preluat de societatea clujeană, care va deţine în total 70 la sută din acţiunile clubului. “Într-o pri­mă fază vom gîn­di un plan de redresare a imaginii Universităţii Cluj. Vom colabora cu ceilalţi acţionari pentru ca acest club să beneficieze de cele mai bune condiţii pentru performanţă”, a declarat Radu Constantea, repre­zentantul Oncos în acţionariatul “şepcilor roşii”.

Primarul Clujului, Emil Boc, a salutat preluarea clubului de către compania Oncos căreia i-a trasat un obiectiv clar. “Obiectivul este pro­movarea în prima ligă şi conso­lidarea centrelor de copii şi juniori. În cursul săptămînii viitoare se vor semna actele de vînzare. Important este că acţionarul majoritar are puterea şi voinţa să ducă echipa în Liga I”, a spus Boc.

8,3 milioane de lei va plăti Oncos pentru cele 55,84 la sută din acţiuni în 3 rate.

4,5 milioane de lei sînt datoriile acumulate de club.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
 •  13 Iunie 2008, 10:02

...Dobos are salariul de 340.000.000 pe luna (34.000 RON)? Si nu cred ca a ramas neplatit ca unii fotbalisti... Se aude d-le Onaca? Daca mai vine si Dorinel, dati faliment!!!

 •  13 Iunie 2008, 09:50

HAIDE U!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează